Ποδήλατο με τριγωνικές ρόδες; Κι όμως… δουλεύει! (+video)

Σίγουρα βρήκε πολλά εμπόδια, αλλά με τις κατάλληλες "πατέντες" κατάφερε να δημιουργήσει το ποδήλατο με τριγωνικές ρόδες. Ώρα για την πιο περίεργη βόλτα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ποδήλατο

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που σας είχαμε παρουσιάσει το ποδήλατο με τετράγωνες ρόδες. Τώρα, ο ίδιος δημιουργός επιστρέφει για να πας παρουσιάσει το νέο του επίτευγμα. Πρόκειται για ένα ποδήλατο που “πατάει” σε τριγωνικές ρόδες!

Κοιτώντας την εικόνα, ο καθένας θα θεωρούσε πως είναι αδύνατο να λειτουργήσει κάτι τέτοιο. Ωστόσο, με μία “πατέντα” που έγινε στο επάνω τμήμα, έγινε εφικτό. Όπως θα δείτε, βέβαια, υπάρχουν εμπρός και πίσω αναρτήσεις που δουλεύουν… υπερωρίες. Γενικά η κατασκευή σίγουρα είχε πολλά εμπόδια, αλλά ο δημιουργός τα ξεπέρασε.

Δύο ήταν οι κινήσεις του “κλειδιά”. Η πρώτη να ενσωματώσει αναρτήσεις και στους δύο άξονες. Η δεύτερη ήταν η δημιουργία μιας πλάκας με κινούμενους πείρους στο επάνω τμήμα των τροχών. Δεν γνωρίζουμε αν η ιδέα του θα ευδοκιμήσει στον τομέα της ποδηλασίας, το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ο “άρχοντας” της πατέντας.

Ακολουθεί το σχετικό video από το κανάλι “The Q”, το οποίο σε μία εβδομάδα έφτασε σχεδόν στο ένα εκατομμύριο θεάσεις!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.