Το πρώτο ποδήλατο με τετράγωνες ρόδες είναι γεγονός (+video)

Τετραγωνίζοντας τον κύκλο! Δείτε πως κατασκευάστηκε αλλά και πως λειτουργεί το πρώτο ποδήλατο που έχει τετράγωνες ρόδες...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ποδήλατο

Κατά καιρούς έχουμε δει στο διαδίκτυο απίστευτες δημιουργίες! Μία εξ’ αυτών είναι και το ποδήλατο με τετράγωνες ρόδες, το οποίο γνωρίσαμε μέσα από ένα video που κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου, μιας και έχει ξεπεράσει τα 5 εκατ. views.

Παράξενα: Τι είναι αυτός ο ατμός στους δρόμους και που θα τον συναντήσουμε;

Ο δημιουργός το χαρακτηρίζει ως ποδήλατο με τετράγωνες ρόδες, αλλά βλέποντας τον τρόπο λειτουργίας του θα το χαρακτηρίζαμε περισσότερο ως ποδήλατο με ερπύστριες. Ουσιαστικά οι τροχοί δεν περιστρέφονται, αλλά τα ελαστικά κυλούν επάνω τους με την βοήθεια ερπυστριών και έτσι κινείται το ποδήλατο.


Όπως συμβαίνει σε όλα τα ποδήλατα, κίνηση δίνεται από τα πεντάλ. Σε αυτό το ποδήλατο, όμως, η αλυσίδα δεν κινεί γρανάζια που βρίσκονται στον άξονα του πίσω τροχού. Η κίνηση μεταφέρεται στην άνω εμπρός γωνία του πίσω τροχού. Εκεί βρίσκεται ο μηχανισμός που έχει την δυνατότητα να κινήσει το ελαστικό σε σχέση με τον τροχό και κατ’ επέκταση να κινηθεί όλο το ποδήλατο.

Πίσω από το project βρίσκεται ο μηχανικός “Sergii Gordieiev”. Όπως αναφέρει ο ίδιος, μπορεί το πρωτότυπο να μην είναι πολύ πρακτικό στα ποδήλατα, αλλά μπορεί να δώσει λύσεις σε άλλους τομείς, όπως για παράδειγμα η ρομποτική.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.