Παράξενα: Τι είναι αυτός ο ατμός στους δρόμους και που θα τον συναντήσουμε;

Ατμός βγαίνει συνεχώς στους δρόμους αυτής της πόλης! Ας δούμε που συμβαίνει κάτι τέτοιο, για ποιον λόγο, αλλά και γιατί υπάρχουν οι πορτοκαλί "καμινάδες"...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέα Υόρκη

Το φαινόμενο που βλέπουμε στην φωτογραφία μπορεί να κατατάσσεται στις “παράξενες ιστορίες”, αλλά αν έχετε ζήσει στη Νέα Υόρκη θα σας φανεί άκρως φυσιολογικό. Σε πρόσφατο ταξίδι μου στη Νέα Υόρκη παραξενεύτηκα από αυτό το “φαινόμενο”, οπότε δεν έχασα την ευκαιρία να το φωτογραφίσω και να μοιραστώ μαζί σας την ιστορία που βρίσκεται πίσω από αυτούς τους ατμούς που βγαίνουν στους δρόμους της πόλης.

Διαβάστε επίσης: Όταν το Airbus “προσγειώθηκε” σε ποτάμι… χωρίς να “ανοίξει” μύτη (+video)

Στον Μανχάταν, λοιπόν, το σύστημα θέρμανσης και ψύξης των κτηρίων γίνεται, εκτός των άλλων, και μέσω κυκλοφορίας ατμού. Κάτω από τους δρόμους, υπάρχει ένα δίκτυο μήκους 160 χιλιομέτρων και ο ατμός ταξιδεύει” από το εργοστάσιο παραγωγής μέσω υπόγειων αγωγών. Επειδή, όμως, το δίκτυο είναι πολύ παλιό υπάρχουν πολλές διαρροές στο σύστημα, με αποτέλεσμα ατμός να βγαίνει ακόμα και από φρεάτια.


Επιπλέον, τα συνεργεία τοποθετούν βαλβίδες εκτόνωσης πίεσης σε αρκετές σωληνώσεις, ώστε να αποφεύγονται φαινόμενα υπερθέρμανσης. Σε αυτή την περίπτωση, οι διαρροές ατμού στους δρόμους της πόλης είναι πολύ μεγάλες, με αποτέλεσμα τους χειμερινούς μήνες να δημιουργούνται ακόμα και προβλήματα ορατότητας για τους οδηγούς. Γι’ αυτόν τον λόγο, τοποθετούνται αυτά τα “mini” φουγάρα που κατευθύνουν ψηλά τον ατμό.

Μία μικρότερη ποσότητα ατμού δημιουργείται και κατά τις βροχερές ημέρες, όταν τα νερά που καταλήγουν στους υπονόμους έρχονται σε επαφή με τις καυτές σωληνώσεις των δικτύων ατμού. Αξίζει να τονίσουμε ότι ο ατμός δεν είναι τοξικός, συνεπώς είναι εντελώς ακίνδυνος για τους ανθρώπους.

Οι αστοχίες
Στο παρελθόν έχουν σημειωθεί αστοχίες στο κύκλωμα ατμού του Μανχάταν. Ένα από τα πιο πρόσφατα έγινε στις 18 Ιουλίου του 2007, όταν έσπασε σωλήνας ηλικίας 83 ετών με διάμετρο 60 εκατοστών. Τραυματίστηκαν 45 άνθρωποι, ενώ μία γυναίκα έχασε τη ζωή της από καρδιακή προσβολή.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.