Η μοναδική κυκλική γέφυρα και ο λόγος που κατασκευάστηκε έτσι (+video)

Για ποιον λόγο μία γέφυρα να γίνει κυκλική και όχι ευθεία; Υπάρχει λογική πίσω από αυτή την κατασκευή; Δείτε σε ποια χώρα βρίσκεται!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
κυκλική γέφυρα

Κοιτώντας κανείς την παραπάνω εικόνα, δύσκολα θα μπορούσε να πιστέψει ότι η γέφυρα είναι πραγματική! Άλλωστε, φαίνεται ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος για να δημιουργηθεί ένα τέτοιο έργο. Κι όμως, η συγκεκριμένη είναι αληθινή και βρίσκεται στην Ουρουγουάη.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο δρόμος με το χαμηλότερο υψόμετρο… και δεν είναι τούνελ! (+video)

Η κατασκευή της ξεκίνησε στα τέλη του 2014 και παραδόθηκε ένα χρόνο αργότερα, με τον αρχιτέκτονα να ονομάζεται Rafael Viñoly. Βρίσκεται στην περιοχή “Laguna Garzón”, έχει ακτίνα 51,5 μέτρων, ενώ φέρει δύο λωρίδες και έναν πεζόδρομο. Αφορμή για την δημιουργία της μοναδικής κυκλικής γέφυρας ήταν η προσπάθεια για μείωση της ταχύτητας των οχημάτων. Έτσι, θα προστατευόταν η πλούσια και ιδιαίτερη πανίδα (σύνολο των διαφόρων ειδών ζωικών οργανισμών) της περιοχής! Αξίζει να αναφέρουμε ότι πρόκειται για ένα σημείο που προσελκύει πολλούς “birdwatchers” (παρατηρητές πουλιών).


Βέβαια, δεν ήταν η μείωση ταχύτητας ο μοναδικός λόγος. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να επιτευχθεί και με άλλα μέσα (κάμερες, σαμαράκια κτλ.) Η γέφυρα αυτή είναι ένα έργο αναβάθμισης της περιοχής, αφού επιτρέπει στους τουρίστες να δουν την όμορφη θέα και να ψαρέψουν μέσα στον κύκλο. “Η ιδέα του Puente Laguna Garzón ήταν να μετατρέψει μια παραδοσιακή διάβαση οχημάτων σε ένα έργο που μειώνει την ταχύτητα των αυτοκινήτων, που δίνει την ευκαιρία να απολαύσει κανείς πανοραμική θέα σε ένα καταπληκτικό τοπίο”, είπε ο αρχιτέκτονας Rafael Viñoly.

Ολόκληρη η γέφυρα κόστισε περίπου 11 εκατομμύρια δολάρια, με τα 10 εκατομμύρια να προέρχονται από ιδιωτική χρηματοδότηση. Αυτός ήταν και ο λόγος που δόθηκε η έγκριση, διαφορετικά η κυβέρνηση δεν θα έδινε το “πράσινο φως” για ένα τόσο κοστοβόρο έργο που θα μπορούσε να είναι εξίσου αποτελεσματικό με πολύ λιγότερα χρήματα.

Παλαιότερα, τα αυτοκίνητα περνούσαν ένα-ένα απέναντι με την βοήθεια πλοίου. Τώρα, η γέφυρα συγκεντρώνει πλήθος τουριστών και ταυτόχρονα εξυπηρετεί περίπου 1.000 οδηγούς ημερησίως. Ακολουθεί ένα σχετικό, ιδιαίτερα ενδιαφέρον video!

Πηγή: interestingengineering.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.