Η αγωνιστική Aprilia Tuareg 660 στο Hellas Rally Raid 2024

Η ομάδα rally raid της Aprilia βρίσκεται στην Ελλάδα και συμμετέχει στο φετινό Hellas Rally Raid με τους Jacopo Cerutti και Francesco Montanari.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Aprilia Tuareg Hellas Rally Raid 2024

Μετά την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος MotoRally, η Aprilia Tuareg Racing βρίσκεται στην Ελλάδα για το Hellas Rally Raid, το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 2 Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης – Aprilia: Νέες νικηφόρες εκδόσεις για RSV4 και Tuono (+τιμές)

Επτά ειδικές διαδρομές, συμπεριλαμβανομένων δύο μαραθωνίων, σε μια απαιτητική διαδρομή που θα δοκιμάσει τις ικανότητες των Jacopo Cerutti και Francesco Montanari αλλά και της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας της ιταλικής εταιρείας που βασίζεται στην ομώνυμη adventure μοτοσυκλέτα παραγωγής.


Οι Aprilia Tuareg, που αναπτύχθηκαν σε στενή συνεργασία με την GCorse των αδελφών Guareschi, θα προσπαθήσουν να επιβεβαιώσουν τον ηγετικό τους ρόλο στα βουνά της κεντρικής Ελλάδας. Το Hellas Rally Raid είναι επίσης μια σημαντική ευκαιρία για την ομάδα Aprilia Tuareg Racing να προετοιμαστεί για τον Africa Eco Race, καθώς το έδαφος θα είναι παρόμοιο με αυτό που θα βρουν οι αναβάτες στο Μαρόκο.

Διαβάστε επίσης: Νέα συλλεκτική Vespa “140th of Piaggio”

Ο Jacopo Cerutti είναι έτοιμος να κάνει άλλη μια σταθερή εμφάνιση σε ένα ράλι στο οποίο έχει ήδη συμμετάσχει δύο φορές. Για τον Montanari, από την άλλη πλευρά, θα είναι η πρώτη του εμπειρία στον ελληνικό αγώνα με το διεθνές ενδιαφέρον. Και οι δύο αναβάτες θα συμμετάσχουν στην κατηγορία FIM Twin, οδηγώντας Aprilia Tuareg 660.

Για τη συμμετοχή του στον ελληνικό αγώνα ο Cerutti δήλωσε: “Ξεκινάμε με μια μοτοσικλέτα που γνωρίζω καλά. Έχω κάνει αυτόν τον αγώνα δύο φορές, όχι ακριβώς στην ίδια περιοχή, αλλά και πάλι μου είναι οικείος. Είναι ένας αρκετά απαιτητικός αγώνας γιατί διαρκεί αρκετές ημέρες. Η μέση ωριαία ταχύτητα είναι χαμηλή, αλλά υπάρχουν πολλοί βράχοι, οπότε γίνεται απαιτητική τόσο σωματικά για τον αναβάτη όσο και για τη μοτοσικλέτα. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαι στην Ελλάδα σε καλή κατάσταση.”

“Μας περιμένει ένας πολύ μακρύς αλλά πολύ ωραίος αγώνας. Για μένα θα είναι η πρώτη φορά, ακούγοντας τις ιστορίες του Jacopo θα είναι διασκεδαστικό. Προπονήθηκα μαζί του και προσπάθησα να διατηρήσω έναν καλό ρυθμό και να κάνω μερικές πολύ μεγάλες διαδρομές. Είμαστε προετοιμασμένοι και θα τα δώσουμε όλα”, είπε σχετικά ο Montanari.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.