Η Alfa Romeo GTV που ονειρευόμαστε

Πριν λίγο καιρό η Alfa Romeo παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση της Giulia. Η νέα γενιά της αργεί ακόμη, ενώ η έκδοσή της GTV, θα θέλαμε να είναι σαν και αυτή της εικόνας!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Alfa Romeo προχώρησε πριν από λίγο καιρό σε ένα τεχνολογικό update της Giulia αλλά και της Stelvio. Επικαιροποίησε έτσι τα μοντέλα της στον τομέα των συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού, ενώ αναβάθμισε την εργονομία τους, κυρίως μέσω του βελτιωμένου συστήματος πολυμέσων.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τις ανανεωμένες εκδόσεις των Alfa Romeo Giulia και Stelvio

Προφανώς όμως ένα μοντέλα το οποίο έχει παρουσιαστεί από το 2016, οπότε και γνωρίσαμε την Alfa Romeo Giulia, σίγουρα δεν μπορεί να πορευτεί για αρκετά χρόνια ακόμη, με μία ανανέωση. Πόσο μάλλον όταν ο ανταγωνισμός είναι αδυσώπητος και πλέον υπάρχει και η επικείμενη κοινοπραξία με τον όμιλο PSA που φέρνει νέα δεδομένα.


Έτσι, στα σχέδια της μάρκας εκτός από την ανανέωση της Giulia μπαίνει και η GTV (η κουπέ έκδοσή της). Η πρώτη τοποθετείται χρονικά στα τέλη του 2021 με αρχές του 2022, ενώ λίγο αργότερα θα δούμε λογικά και την δίθυρη έκδοση.

Το πως θα είναι η νέα Alfa Romeo GTV είναι νωρίς ακόμη για να το ξέρουμε, όμως χάρη στον ανεξάρτητο σχεδιαστή και ψηφιακό δημιουργό LP Design μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από την εικόνα που βλέπουμε πιο πάνω.

Σε αυτήν βλέπουμε ένα άκρως δυναμικό εμπρός μέρος, το οποίο έχει ως σχεδιαστικό του επίκεντρο την κλασσική μάσκα της Alfa Romeo. Το καπό είναι αρκετά μυώδες, τα φτερά είναι φουσκωμένα και οι εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα είναι… προκλητικές. Προφανώς έχουμε να κάνουμε την την Quadrifoglio εκδοχή της μελλοντικής GTV, από την οποία θα δούμε περισσότερες εικόνες στο μέλλον, σύμφωνα με τον LP Design.

Εδώ μπορείτε να δείτε και μια διαφορετική σχεδιαστική προσέγγιση της μελλοντικής Alfa Romeo Giulia.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]