Κατασκοπεία: Έτσι θα μοιάζει η νέα Alfa Romeo Giulia

Η Alfa Romeo παρουσίασε το 2016 την Giulia και πλέον η ιταλική μάρκα έχει αρχίσει να σκέφτεται την διάδοχη κατάσταση. Ας δούμε πως θα μοιάζει η νέα Giulia.

Βρείτε μας στο

Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερα χρόνια από τότε που η νέα Alfa Romeo Giulia (διαβάστε εδώ το άρθρο του Κώστα Στεφανή για την Alfa Romeo Giuliaμας συστήθηκε και μέχρι σήμερα εξακολουθεί να κυκλοφορεί χωρίς αλλαγές σε εμφάνιση, εσωτερικό ή μηχανικά.

Εξάλλου, η ιταλική μάρκα φαίνεται πως κάνει στροφή προς τα SUV και ετοιμάζει νέα μοντέλα, όπως την Tonale, ενώ το χρονοδιάγραμμα της προβλέπει ανανέωση για την Giulia το 2021.

Και κάπου εδώ έρχεται ο ανεξάρτητος σχεδιαστής @leporsal78 (λογαριασμός στο Instagram) ο οποίος δημιούργησε δύο ψηφιακές εικόνες της Alfa Romeo Giulia στην έκδοση Quadrifoglio. Σε αυτές φαίνεται το εμπρός και το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, το οποίο έχει να επιδείξει αρκετά στοιχεία από την πρωτότυπη Tonale. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τα φώτα εμπρός και πίσω αλλά και από τη μάσκα εμπρός, η οποία παραπέμπει στο ιταλικό SUV.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ελπίσουμε πως τα νέα δεδομένα που θα φέρει η επικείμενη συγχώνευση των ομίλων FCA-PSA θα φέρουν νέους πόρους για την εξέλιξη της Alfa Romeo Giulia, πάντα με σεβασμό στην ιστορία της μάρκας.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr