Η Alfa Romeo GT Junior του 21ου αιώνα

Η Alfa Romeo μας έχει δώσει κατά καιρούς και ειδικά στο παρελθόν ασύλληπτα αυτοκίνητα και οι οπαδοί της ανά τον κόσμο αναπολούν αυτό το ένδοξο παρελθόν...

Βρείτε μας στο

Η Alfa Romeo σε συνεργασία και με τη Zagato έχει παρουσιάσει στο παρελθόν μερικά από τα πιο ωραία αυτοκίνητα που έχει δει ποτέ ο κόσμος της αυτοκίνησης. Πως θα ήταν όμως μία συνεργασία των δύο εταιρειών με τα σημερινά δεδομένα; Ποιος θα ήταν ο καρπός αυτής της φανταστικής συνεργασίας;

Απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα έρχεται να δώσει η Alfa Romeo Junior Zagato, όπως έχουν βαφτίσει το δημιούργημά τους οι Rishi Soman και Siddhant Jaokar από την Ινδία και εδώ μπορείτε να δείτε και τον ιστοτόπο με το έργο τους.

Πρόκειται για ένα concept, το οποίο αντλεί την έμπνευσή του από την Alfa Romeo GT 1300 Junior, κάτι που αντικατοπτρίζεται και στις διαστάσεις του εντυπωσιακού κουπέ αμαξώματος.

Το εμπρός μέρος της Junior Zagato είναι ο ορισμός του… κεραυνοβόλου έρωτα, καθώς οι γραμμές του αμαξώματος και τα LED φώτα συνθέτουν ένα άκρως ελκυστικό σύνολο και σε προϊδεάζουν για το τι ακολουθεί στο υπόλοιπο αμάξωμα.

Η οροφή ξεχωρίζει για την έντονη κλίση της προς τα πίσω, ενώ οι πόσο θόλοι εξέχουν έντονα από το υπόλοιπο αμάξωμα και είναι θαρρείς η… εισαγωγή για το εκλεπτυσμένο και δυναμικό πίσω μέρος. Στα σχεδιαστικά highlights δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε φυσικά και τις ζάντες αλουμινίου!

Προφανώς και δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου καθώς μιλάμε ξεκάθαρα για μία σχεδιαστική σπουδή με θέμα την Alfa Romeo GT Junior του 21ου αιώνα.

Πηγή: Carscoops

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr