Να τι συμβαίνει κάτω από μια Toyota Supra όταν ντριφτάρει (+video)

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι συμβαίνει κάτω από το αυτοκίνητο, όταν αυτό καταπονείται; To video με την Toyota Supra θα μας λύσει την απορία...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Σίγουρα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό να βλέπουμε το θρυλικό Toyota Supra να πλαγιολισθαίνει. Τι συμβαίνει, όμως, εκείνη τη στιγμή κάτω από το αυτοκίνητο; Μία action camera είναι αρκετή για να μας λυθεί κάθε απορία.

Διαβάστε επίσης: Να τι συμβαίνει στο εσωτερικό του καταλύτη ενός αυτοκινήτου (+video)

Όπως θα δείτε στο video, αρχικά τοποθετήθηκε μία GoPro 9 στο εσωτερικό του ελαστικού και στηρίχθηκε επάνω στη ζάντα. Το ιαπωνικό μοντέλο άρχισε να “στρεσάρει” τα πίσω ελαστικά και οι καταπονήσεις είναι ορατές. Στη συνέχεια, μία ακόμα κάμερα τοποθετήθηκε κάτω από το αυτοκίνητο. Μέσα από αυτό το πλάνο, έχουμε την ευκαιρία να δούμε την παραμόρφωση του ελαστικού και τη λειτουργία της ανάρτησης.


Το video δημοσιεύθηκε από το κανάλι «Warped Perception», το οποίο στο παρελθόν μας έχει προσφέρει κι άλλα όμορφα videos. Τρανό παράδειγμα αυτό που μας δείχνει τι συμβαίνει σε ένα αυτοκίνητο όταν πέφτουμε σε λακκούβες ή σαμαράκια. Για το τέλος, ο δημιουργός του video άφησε άλλο ένα ενδιαφέρον πλάνο. Θα δούμε τι κατέγραψε η κάμερα όταν χάνεται αέρας με ταχύτατο ρυθμό από το ελαστικό της Toyota Supra. Αν βαριόσαστε τα… προκαταρκτικά, η δράση ξεκινά στο 3:30.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.