Τα λόγια του Senna που έκαναν το Honda NSX… θρύλο! (+videos)

Οι περισσότεροι γνωρίζουμε πως ο Senna είχε καθοριστική συμμετοχή στην εξέλιξη του Honda NSX πρώτης γενιάς. Πως έγινε αυτό όμως;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Πριν λίγες ημέρες κάναμε ένα αφιέρωμα στο Honda NSX (δείτε εδώ το αφιέρωμά μας). Το ιαπωνικό μοντέλο είναι ένα εμβληματικό αυτοκίνητο και οφείλει κατά πολύ την υστεροφημία του στον αείμνηστο Ayrton Senna.

Δείτε επίσης: Τι απέγιναν τα φθηνά αυτοκίνητα στην Ελλάδα;

Η ίδια η Honda αναφέρει χαρακτηριστικά πως μπορεί κατασκευαστικά το αυτοκίνητο να ήταν καινοτόμο, όμως ο ανθρώπινος παράγοντας ήταν αυτός που θα έκανε τη διαφορά. Έτσι στα αρχικά στάδια της εξέλιξης του αυτοκινήτου το τμήμα R&D πέρασε έναν μήνα στην πίστα της Suzuka, ενώ ο Βραζιλιάνος παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 ήταν στην Ιαπωνία για να δοκιμάσει το νέο μονοθέσιο της McLaren-Honda. Τότε η ομάδα εξέλιξης του NSX, η οποία έκανε ήδη δοκιμές και θεωρούσε πως είχε φτάσει σε ένα εξαιρετικό επίπεδο, ζήτησε από τον Senna να το δοκιμάσει και να τους πει τη γνώμη του.


Δείτε επίσης: Εμφύλιος Honda NSX (+video)

Ο Ayrton Senna είπε τότε στους μηχανικούς της Honda έπειτα αφού οδήγησε το αυτοκίνητο στην ιαπωνική πίστα “δεν είμαι σίγουρος αν στα αλήθεια μπορώ να σας δώσω τις κατάλληλες συμβουλές για ένα αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής, παρόλα αυτά μου φαίνεται λίγο… εύθραυστο (fragile)”. Ατάκα όλο νόημα που είχε να κάνει με την ακαμψία του πλαισίου, τομέας στον οποίο ο Senna διέκρινε πολλά μειονεκτήματα. Αυτά τα λόγια του Βραζιλιάνου, έκαναν την ομάδα εξέλιξης του Honda NSX να ανεβάσει και άλλο τον πήχη.

Δείτε ακόμη: Το video της Honda για τα 30α γενέθλια του NSX

Έτσι, διάλεξαν το Nurburgring για να συνεχίσουν τις δοκιμές του αυτοκινήτου, καθώς πίστευαν πως η συγκεκριμένη πίστα θα φανέρωνε αδυναμίες τις οποίες οι Suzuka δεν έφερε στην επιφάνεια. Και πράγματι, οι μηχανικοί της Honda κατάφεραν, μέχρι το τέλος των δοκιμών στο Nurburgring και έπειτα από οκτώ μήνες, να αυξήσουν την ακαμψία του πλαισίου του NSX κατά 50%, σε σχέση με το αυτοκίνητο που δοκίμασε ο Senna στη Suzuka. Και κάπως έτσι, το NSX απέκτησε την κορυφαία για την εποχή συμπεριφορά του και έμεινε στην ιστορία!

Δείτε το video της Honda για τα 30ά γενέθλια του NSX

Να θυμίσουμε πως ο Ayrton Senna είχε στην κατοχή του τρία Honda NSX. Πιο κάτω ακολουθούν δύο videos. Το πρώτο είναι από το κανάλι του Robbert Alblas και προσεγγίζει πιο… καλλιτεχνικά τη σχέση του Βραζιλιάνου με το NSX, ενώ το δεύτερο (από το κανάλι του Diego Rodriguez) είναι από τις δοκιμές του Ayrton Senna με το Honda NSX στη Suzuka.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]