Η Audi ανοίγει εργοστάσιο της στο κοινό online

Σε αξιοθέατο της πόλης έχει εξελιχθεί το εργοστάσιο της Audi στις Βρυξέλλες και η γερμανική εταιρεία δίνει τώρα την ευκαιρία και στο παγκόσμιο κοινό να το επισκεφτεί online.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Εργοστάσιο Audi Βρυξέλλες online 2022

Ένα από τα πλέον προηγμένα είναι το εργοστάσιο που λειτουργεί η Audi στις Βρυξέλλες. Αν και η ιστορία του ξεκινά το 1949, αποτελώντας ισχυρή παραγωγική μονάδα για τη μάρκα από το Ίνγκολσταντ, το συγκεκριμένο εργοστάσιο τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του μόλις το 2018, όταν από τη γραμμή παραγωγής βγήκε ένα Audi A1. Ήταν το τελευταίο αυτοκίνητο με κινητήρα εσωτερικής καύσης που κατασκευάστηκε εκεί, πριν το εργοστάσιο εστιάσει αποκλειστικά στην ηλεκτροκίνηση.

Διαβάστε επίσης: Πόσα χρόνια χρειάζονται για την ανάπτυξη ενός νέου χρώματος;

Για ένα μικρό διάστημα το εργοστάσιο έκλεισε τις πύλες του, προκειμένου να μετασχηματιστεί σε μία πρότυπη μονάδα κατασκευής αποκλειστικά ηλεκτρικών μοντέλων της Audi. Εκτός των εργασιών υποδομής, η Audi προετοίμασε τους υπαλλήλους της με εκατοντάδες χιλιάδες ώρες εκπαίδευσης για την κατασκευή προηγμένων ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Τον Νοέμβριο του 2021 η Audi γιόρτασε την παραγωγή οκτώ εκατομμυρίων αυτοκινήτων από την έναρξη λειτουργίας του εργοστασίου στις Βρυξέλλες, με ένα Audi e-tron να είναι το επετειακό αυτοκίνητο, ενώ πρόσφατα τιμήθηκε με το “Βελγικό Βραβείο Βιομηχανικής Αριστείας 2021”.

Εδώ και περισσότερα από δέκα χρόνια, το εργοστάσιο της Audi στις Βρυξέλλες αποτελεί πόλο έλξης για τους Βέλγους αλλά και για τους τουρίστες της πόλης, καθώς είναι ανοικτό σε επισκέψεις. Με την επανέναρξη λειτουργίας του, το ενδιαφέρον του κόσμου πολλαπλασιάστηκε.

Ανταποκρινόμενη στο ενδιαφέρον του κόσμου, η Audi κάνει τώρα δυνατή και την online επίσκεψη στο εργοστάσιο. Πλέον, κάθε ενδιαφερόμενος, από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά τον τρόπο με τον οποίο κατασκευάζεται ένα προηγμένο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της γερμανικής εταιρείας.

Διαβάστε επίσης – Audi TT-R: Ο “Δαυίδ” που κατατρόπωσε τα φαβορί “Γολιάθ”

Η ξενάγηση μεταφέρει τους θεατές στον κόσμο της παραγωγής του e-tron – από τις πρέσες στο βαφείο, μέχρι την τελική συναρμολόγηση. Για παράδειγμα, στην κατασκευή αμαξωμάτων, παρουσιάζεται ο τρόπος με τον οποίο άνθρωποι και ρομπότ συνεργάζονται αρμονικά, επιτυγχάνοντας τις τέλειες συγκολλήσεις.

Στην τελική συναρμολόγηση, οι επισκέπτες μέσω streaming μπορούν να δουν πώς συναρμολογούνται πάνω από 1.000 εξαρτήματα σε έναν ταινιόδρομο μήκους άνω του ενός χιλιομέτρου!

Λίγο πριν το τέλος, μία γρήγορη ματιά στο τμήμα κατασκευής μπαταριών υψηλής τάσης, με έλεγχο σε στεγανώσεις, ηλεκτρικές λειτουργίες και, φυσικά, την ισχύ κάθε μπαταρίας ενώ ακολουθεί παρουσίαση της διαδικασίας σύνδεσης του ηλεκτρικού συστήματος κίνησης με την μπαταρία. Η ξενάγηση κλείνει με την τελική δοκιμή ποιότητας, όπου ελέγχονται ξανά όλες οι λειτουργίες και επιβεβαιώνεται η άρτια κατασκευή του εκάστοτε αυτοκινήτου.

Η Audi έχει ήδη τιμηθεί πολλάκις και για το ενεργειακό αποτύπωμα του προηγμένου εργοστασίου της στις Βρυξέλλες. Το σύστημα συλλογής ηλιακής ενέργειάς του εργοστασίου καλύπτει πάνω από 107.000 τετραγωνικά μέτρα και ένα από τα μεγαλύτερα αντίστοιχα συστήματα στην ευρύτερη περιοχή των Βρυξελλών. Κάθε χρόνο, εξοικονομεί για την τοπική Audi περίπου 1.900 τόνους CO2 και παράγει πάνω από 9.000 MWh ηλεκτρικής ενέργειας – ενέργεια αρκετή για να ηλεκτροδοτηθούν περίπου 2.500 νοικοκυριά για ένα τόνο.

Πραγματοποιήστε και εσείς την δική σας ψηφιακή ξενάγηση στο εργοστάσιο της γερμανικής εταιρείας ακολουθώντας αυτό εδώ τον σύνδεσμο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.