Η Audi ετοιμάζει έξι νέα μοντέλα RS

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά έξι νέα μοντέλα RS ετοιμάζει η Audi με σκοπό να γιορτάσει με τρόπο επιβλητικό τα 25α γενέθλια της γκάμας RS.

Βρείτε μας στο


Όπως είχαμε αναφέρει πριν από λίγο καιρό στο σχετικό δημοσίευμα που μπορείτε να βρείτε εδώ, φέτος το Audi RS κλείνει 25 χρόνια ζωής. Όλα ξεκίνησαν από το Audi RS 2 Avant και πλέον η μάρκα έχει παρουσιάσει πολλά μοντέλα με το σήμα RS.

Όμως όπως φαίνεται τα γενέθλια ήταν η καλύτερη αφορμή για τους Γερμανούς, οι οποίοι όπως είναι ξεκάθαρο σε αυτή την… μυστικιστική εικόνα, ετοιμάζουν ακόμη έξι νέα μοντέλα RS.

Προς το παρόν οι Γερμανοί δεν έχουν δώσει πληροφορίες σχετικά με τα μοντέλα αυτά, σίγουρα όμως η επερχόμενη έκθεση Φρανκφούρτης, τον Σεπτέμβριο θα είναι ο τόπος του.. εγκλήματος. Εκεί όπου η Audi θα μας παρουσιάσει όλα τα νέα μοντέλα RS.

Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει από το διαδίκτυο τα μοντέλα που θα πρέπει να περιμένουμε είναι τα Audi RS Q3, RS Q3 Sportback, RS4 Avant, RS6 Avant, RS7 Sportback και RS Q8.

Μένει να δούμε αν η έκθεση της Φρανκφούρτης θα δικαιώσει τις προβλέψεις μας.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr