Η BMW παρουσιάζει τη νεότερη έκδοση του BMW iDrive

Το BMW Group προχώρησε στο επόμενο στάδιο εξέλιξης του συστήματος iDrive που θα εισαχθεί σταδιακά στα τρέχοντα μοντέλα της κατά τη διάρκεια του 2023.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW iDrive νέα έκδοση 2023

“Σήμερα, το BMW iDrive είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό σύστημα ελέγχου και λειτουργίας – είναι ένας ψηφιακός κόσμος εμπειριών που επιτρέπει στον άνθρωπο και το αυτοκίνητο να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και να ανταλλάσσουν πληροφορίες“, επισημαίνει για το νέο σύστημα των Βαυαρών, ο Stephan Durach, ανώτερος αντιπρόεδρος του ομίλου της BMW.

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα η κορυφαία BMW M3 CS. Δείτε πόσο κοστίζει! (+video)

Στο νέο iDrive μια νέα αρχική οθόνη με σαφή διάταξη των λειτουργιών διευκολύνει τη χρήση του BMW Curved Display. Η φιλοσοφία QuickSelect του συστήματος προσφέρει επιπρόσθετα μια βελτιωμένη δομή μενού που είναι εμπνευσμένη από ηλεκτρονικές συσκευές ευρείας κατανάλωσης. Το νέο BMW iDrive είναι ζωτικής σημασίας καθώς εξασφαλίζει την συγκέντρωση και ασφάλεια του οδηγού πίσω από το τιμόνι εμφανίζοντας τις σωστές πληροφορίες στο σωστό σημείο.


Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε τη 1500άρα BMW X1 με τους 136 ίππους (+video)

Το παραπάνω μεταφράζεται σε μία ευρύτερη προσφορά ψηφιακού περιεχομένου για ενημέρωση και ψυχαγωγία, συντομότερους κύκλους ενημέρωσης λειτουργιών, καλύτερες πληροφορίες σχετικά με τα σημεία φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα και βελτιωμένη πρόσβαση σε μία σειρά από συγκεκριμένες διαδικτυακές υπηρεσίες.

Με το νέο γραφικό περιβάλλον και τη βελτιστοποιημένη δομή του μενού, το BMW iDrive, μελλοντικά, θα εστιάζει ακόμη πιο ξεκάθαρα στην αλληλεπίδραση μέσω της οθόνης αφής και της φυσικής γλώσσας. Παράλληλα, η κυρτή οθόνη Curved Display θα συνεχίσει να χρησιμεύει ως σημείο αλληλεπίδρασης για την πολυαισθητηριακή εμπειρία του iDrive.

Η επόμενη γενιά του BMW iDrive μετατρέπει την αρχική οθόνη του BMW Curved Display σε ένα μόνιμα ορατό περιβάλλον εργασίας χρήστη. Εδώ μπορούν επίσης να εμφανίζονται ανά πάσα στιγμή άλλα γραφικά με δυνατότητα ατομικής διαμόρφωσης εναλλακτικά, αντί της προβολής χάρτη του συστήματος πλοήγησης.

Η νέα αρχή zero-layer σημαίνει ότι όλες οι σχετικές λειτουργίες και πληροφορίες εμφανίζονται σε ένα μόνο επίπεδο, καθιστώντας δυνατή την επιλογή μιας επιθυμητής λειτουργίας χωρίς να απαιτείται η χρήση ενός υπομενού. Αντί αυτού, τα live widgets εμφανίζονται σε κάθετη διάταξη στην πλευρά του οδηγού στο περιβάλλον εργασίας χρήστη. Αυτά τα εικονίδια λειτουργιών μπορούν να επιλέγονται με μια κίνηση του δακτύλου (swipe) και επίσης να διαμορφώνονται μεμονωμένα.

Η λειτουργία QuickSelect καθιστά δυνατή την άμεση επιλογή προγραμμάτων ψυχαγωγίας, λιστών επαφών και ρυθμίσεων του οχήματος, την έναρξη επικοινωνίας με τον προσωπικό βοηθό BMW Intelligent Personal Assistant ή την ενεργοποίηση άλλων επιλογών μενού, όλα με το άγγιγμα. Και αφού επιλεγούν οι σχετικές ρυθμίσεις, ένα γρήγορο άγγιγμα του εικονιδίου home στο κάτω άκρο της οθόνης αρκεί για να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη.

Κατά συνέπεια, η φιλοσοφία λειτουργίας του νέου BMW iDrive ευθυγραμμίζεται με τις συνήθειες των χρηστών όπως έχουν καθιερωθεί με τις σημερινές ηλεκτρονικές συσκευές ευρείας κατανάλωσης.

Το νέο BMW iDrive με QuickSelect αποτελεί περαιτέρω εξέλιξη του BMW Operating System 8 που τοποθετείται στα τρέχοντα μοντέλα BMW με BMW Curved Display και βασίζεται στις νέας γενιάς infotainment των κεντρικών μονάδων, που είναι επίσης υπεύθυνες για την επεξεργασία γραφικών.

Η μετάβαση από το push , turn και press στο swipe , tap και τη φυσική γλώσσα
Όταν το σύστημα BMW iDrive παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2001 με τη νέα BMW Σειρά 7, ο κύριος σκοπός του ήταν να χρησιμοποιεί μία οθόνη και ένα διαδραστικό στοιχείο για όσο το δυνατόν περισσότερες λειτουργίες, ώστε να μειωθεί ο αριθμός των κουμπιών, των χειριστηρίων και των οθονών.

Το BMW iDrive Controller κατέστη με τον τρόπο αυτό μια συσκευή γενικού ελέγχου, όπως την γνωρίζαμε από το ποντίκι (mouse) του υπολογιστή. Η κύλιση και το κλικ σε μια επιφάνεια εργασίας έγιναν στρίψιμο (turn), πίεση (push) και πάτημα (press) σε ένα αυτοκίνητο – διαισθητικά και με ελάχιστη διάσπαση της προσοχής από το δρόμο.

Μετά από περίπου 20 χρόνια, η ψηφιακή εμπειρία του χρήστη κυριαρχείται από τα touchpads, τις οθόνες αφής των smartphone και τους φωνητικούς βοηθούς. Το swipe, το tap και η ομιλία είναι οι πιο συνηθισμένες μέθοδοι αλληλεπίδρασης. Η λειτουργικότητα της οθόνης αφής του BMW Curved Display και ο διάλογος με χρήση φυσικής γλώσσας αντιπροσωπεύουν τη σύγχρονη μορφή αλληλεπίδρασης μεταξύ ανθρώπου και αυτοκινήτου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.