Η BMW στηρίζει το τουρνουά Filothei Tennis Open

Η BMW έχει παράδοση στη στήριξη του αθλητισμού και αυτή συνεχίζεται με χορηγία στο Filothei Tennis Open από τις BMW Financial Services Hellas και BMW Σφακιανάκης.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW τένις χορηγός 2022 Φιλοθέη

Το 14ο Filothei Tennis Open είναι μέχρι στιγμής η τελευταία διοργάνωση που υποστηρίζεται με χορηγία από την BMW μέσω της BMW Financial Services Hellas και σε συνεργασία με την BMW Σφακιανάκης.

Διαβάστε επίσης – BMW Z4: Το roadster των Βαυαρών αναβαθμίζεται

Το Filothei Tennis Open, διοργανώνεται με την υποστήριξη της εταιρείας Tennis Hold’em με κύριο σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος της αντισφαίρισης.

Σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση το τένις είναι ένα άθλημα όπου η αθλητική ακρίβεια, οι δυναμικές επιδόσεις και η ευγενής άμιλλα είναι πρωταρχικής σημασίας – αξίες που ευθυγραμμίζονται με την εταιρική ταυτότητα της BMW.

BMW Group: Βιωσιμότητα μέσω της Καινοτομίας 2022

Μία BMW iX θα βρίσκεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ομίλου Φιλοθέης καθ’ όλη την διάρκεια του τουρνουά για να το γνωρίσουν από κοντά οι λάτρεις του μοντέλου αλλά και του αθλήματος της αντισφαίρισης.

Επίσης στον μεγάλο τελικό οι νικητές του τουρνουά θα επιβραβευτούν επιπλέον από την BMW Σφακιανάκης με δώρα από την BMW Lifestyle Collection. Η BMW εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές που συμμετέχουν στο τουρνουά, το οποίο ξεκίνησε στις 22 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 9 Οκτωβρίου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.