Η BMW XM ακόμη πιο εντυπωσιακή με carbon από τη Manhart

Η Manhart βάζει την χαρακτηριστική "υπογραφή" της και στη νέα BMW XM με ένα αεροδυναμικό πακέτο βελτιώσεων που φέρει το όνομα του θεού του κεραυνού των Σκανδιναβών.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
MANHART MHXM Thor Kit-

“Thor” ονομάζεται το νέο αεροδυναμικό πακέτο που ετοίμασε η γερμανική Manhart για τη νέα XM δίνοντας μια εντυπωσιακή επιλογή στους κατόχους του πανίσχυρου SUV των Βαυαρών που θέλουν να κάνουν ακόμη πιο αισθητή την παρουσία τους στον δρόμο.

Διαβάστε επίσης: Manhart X6 M Competition 730 ίππων και εμφάνιση που τρομοκρατεί

Το αεροδυναμικό πακέτο βελτιώσεων της γερμανικής εταιρείας περιλαμβάνει νέα εξαρτήματα τόσο για τον εμπρός όσο και για τον πίσω προφυλακτήρα, νέες αεροτομές για την πίσω πόρτα, ένα φιλέτο που συνδέει οπτικά μεταξύ τους τα δύο πίσω φωτιστικά σώματα, αεροδυναμικό διαχύτη, ενώ το “παρών” δίνουν και νέες ποδιές με μήκος που ξεπερνά τα δύο μέτρα.


Το highlight του πακέτου “Thor” είναι αναμφίβολα το νέο καπό, επίσης κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, το οποίο συμβάλλει αποφασιστικά στην εντυπωσιακή εμφάνιση της βελτιωμένης XM και φέρει μεγάλους “GTR” αεραγωγούς που συμβάλλουν ουσιαστικά στην ψύξη του κινητήρα σύμφωνα με τους Γερμανούς.

Διαβάστε επίσης: Manhart MH4 GTR: Ένα ανθρακονημάτινο κτήνος 702 ίππων!

Για την XM η Manhart προσφέρει επίσης ένα πλαίσιο δύο τμημάτων για τη μεγάλη γρίλια του super SUV των Βαυαρών, όπως και καλύμματα για τους εμπρός αεραγωγούς, σε συνδυασμό με το εμπρός σπόιλερ. Τις επόμενες εβδομάδες οι άνθρωποι της γερμανικής εταιρείας αναμένεται να ολοκληρώσουν το “Thor” ενσωματώνοντας σε αυτό και ανθρακονημάτηνες λεπτομέρειες για τις απολήξεις της εξάτμισης αλλά και μερικά ακόμη ένθετα για τον πίσω προφυλακτήρα.

Το πακέτο “Thor” είναι διαθέσιμο στο κοινό ολόκληρο αλλά και τμηματικά ώστε οι ενδιαφερόμενοι να δημιουργήσουν την δική τους ιδιαίτερη XM και μπορεί να κατασκευαστεί από στάνταρ ανθρακόνημα ή σφυρήλατο, με μεγαλύτερο κόστος στη δεύτερη περίπτωση.

Παράλληλα με την παρουσίαση του kit για την BMW XM, η Manhart αναφέρει ότι εργάζεται πυρετωδώς για να πάρει έγκριση TUV για τα μέρη του (εκτός από το καπό), τα οποία μπορούν να εγκατασταθούν εύκολα και γρήγορα με ειδική κόλλα στα σημεία που έχει προβλέψει η BMW, ενώ σε περίπτωση αφαίρεσης του “Thor” τα κατάλοιπα που απομένουν είναι ελάχιστα. Η τιμή στη Γερμανία φτάνει τα 36.000 ευρώ για “απλό” αθρακονημάτινο κιτ, ενώ για το σφυρήλατο βρίσκεται στα 40.000 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.