Η Bosch επενδύει 4 δις ευρώ για να… προσπεράσει την Google

Η Bosch είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής εξαρτημάτων αυτοκινήτου και πλέον θέλει να μπει για τα καλά στη νέα εποχή, αντιμετωπίζοντας την Google...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Όχι, δεν ετοιμάζει μηχανή αναζήτησης για το διαδίκτυο η Bosch. Απλώς η Google ετοιμάζει αυτόνομο όχημα και όπως είναι λογικό αυτό δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητη την Bosch. Βλέπετε, ο Γερμανός κατασκευαστής, δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει κανέναν να… αλωνίζει στα χωράφια του (είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής εξαρτημάτων αυτοκινήτου) και έτσι είναι έτοιμος να ξεκινήσει τη δημιουργία του δικού του αυτόνομου οχήματος αλλά και κάποιων αυτοκινούμενων robotaxi (μέσα ιδιωτικής μεταφοράς κοινής χρήσης).

Συγκεκριμένα, η Bosch ανακοίνωσε πως θα επενδύσει 4 δις ευρώ προκειμένου να επιταχύνει την εξέλιξη και τη δημιουργία αυτοκινούμενων οχημάτων, ενώ παράλληλα θα προσλάβει 4.000 νέους υπαλλήλους έως το 2021,για την ανάπτυξη του συγκεκριμένου τομέα.

Σύμφωνα με τον CEO της Bosch, τον κύριο Volkmar Denner η αυτόνομη οδήγηση είναι το μέλλον των ιδιωτικών μετακινήσεων. Θέλουμε να είμαστε μέρος αυτού και θα είμαστε ανάμεσα στους κορυφαίους”.

Με τον τρόπο αυτό η Bosch επιθυμεί να θωρακίσει το μέλλον της, καθώς θεωρεί ήδη πως οι Αμερικάνοι με την Tesla αλλά και την Google καθώς και οι Κινέζοι μέσω διάφορων project, έχουν κάνει τεράστια βήματα προς την αυτόνομη οδήγηση και την τεχνητή νοημοσύνη των οχημάτων.

Δεν είναι τυχαίο, πως αυτή την στιγμή η Waymo, παρακλάδι της Alphabet, η οποία κατέχει την Google, θεωρείται κορυφαία στην αυτόνομη οδήγηση και ήδη έχει κάνει δοκιμές εξέλιξης εκατοντάδων χιλιάδων χιλιομέτρων με τα αυτόνομα οχήματά της.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]