Η επιτυχία του Nissan LEAF και η χώρα όπου οι πωλήσεις ηλεκτρικών ξεπέρασαν τα θερμικά

Οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυξάνονται και, όπως ήταν λογικό, το Nissan Leaf έφτασε στα 500.000 αντίτυπα. Δείτε σε ποια χώρα τα ηλεκτρικά «έπιασαν» κορυφή!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το Nissan Leaf είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ευρώπη. Έτσι, δεν άργησε να έρθει η ημέρα πώλησης του αντιτύπου No. 500.000 και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι η νέα ιδιοκτήτρια κατοικεί στη Νορβηγία, τη χώρα όπου οι πωλήσεις ηλεκτρικών καταλαμβάνουν μεγάλο μερίδιο της αγοράς.

Διαβάστε επίσης: Με Nissan LEAF “κινείται” η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Πρόκειται για την πρώτη χώρα σε παγκόσμιο επίπεδο όπου οι πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων ξεπέρασαν τα οχήματα που τροφοδοτούνται με βενζίνη, πετρέλαιο, αλλά και τα υβριδικά οχήματα. Κάτι τέτοιο μόνο τυχαίο δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, δεδομένου ότι στη Νορβηγία τα κίνητρα για αγορά ηλεκτρικών δόθηκαν πριν από πολλά χρόνια. Ενδεικτικά, από το 1990 υπήρξαν φοροαπαλλαγές για τους κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων, δυνατότητα χρήσης συγκεκριμένων λωρίδων, αλλά και καταβολή χαμηλότερων διοδίων.


Παρά την έξαρση της πανδημίας, οι παγκόσμιες πωλήσεις αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων αυξήθηκαν κατά 43% πέρυσι, με περισσότερα από 3 εκατομμύρια οχήματα να βρίσκουν νέους ιδιοκτήτες. Ένα από αυτά ήταν κόκκινο Nissan Leaf που βλέπουμε στην φωτογραφία. Ανήκει στην κυρία Μαρία Τζάνσεν, είναι η έκδοση με μπαταρία 62 kWh και είναι το Nissan Leaf που «σπάει» το φράγμα του μισού εκατομμυρίου αντιτύπων.

Όπως αναφέρει η ίδια, είναι το δεύτερό της Leaf, μιας και αγόρασε το πρώτο το 2017. «Δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την εξάντληση της μπαταρίας, ακόμη και για μεγαλύτερα ταξίδια. Μπορούμε εύκολα να επισκεφθούμε την οικογένειά μας στη Σουηδία χωρίς να χρειάζεται να επαναφορτίσουμε την μπαταρία στο δρόμο», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιδιοκτήτρια.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το Nissan Leaf εν έτει 2018 ήταν το επιβατικό αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις συνολικά στη Νορβηγία. Στη χώρα μας, με το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά» που θεσπίστηκε πρόσφατα, η τιμή εκκίνησης του Nissan Leaf στην έκδοση με τη μπαταρία χωρητικότητας 40 kWh ξεκινά από τα 27.500 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Nissan, ενώ πατώντας εδώ θα βρείτε την αναλυτική δοκιμή μας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.