Η Continental “εξαφανίζει” το trailer (+video)

Με έξυπνη χρήση ήδη υπάρχουσας τεχνολογίας, η Continental βάζει ένα ακόμη λιθαράκι στην οδική ασφάλεια, κάνοντας τo trailer διάφανο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
continental transparent trailer 2021

Ένα τέλος στο πρόβλημα με την προς τα πίσω επίβλεψη του δρόμου, έρχεται να βάλει το “Transparent Trailer” της Continental, για όλους τους κατόχους trailer. Το Transparent Trailer αξιοποιεί την ήδη υπάρχουσα τεχνολογία της γερμανικής εταιρείας αναφορικά με τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού που έχει διαθέσιμα η Continental και συγκεκριμένα συστήματα που χρησιμοποιούν κάμερα οπισθοπορείας.

Διαβάστε επίσης: Το μικρότερο ιπτάμενο αυτοκίνητο στον κόσμο εγκρίθηκε στην Ιαπωνία (+video)

Το συγκεκριμένο σύστημα αποτελείται από δύο κάμερες και μία ηλεκτρονική μονάδα, τα οποία συνδυάζουν δύο διαφορετικές εικόνες και τις προβάλλουν σε μόνιτορ ως μια πανοραμική εικόνα του δρόμου προς τα πίσω, χωρίς να παρεμποδίζει την ορατότητα το trailer.

Το σύστημα της Continental που παρουσιάστηκε και στην έκθεση ηλεκτρονικών ειδών CES, στο Las Vegas των Ηνωμένων Πολιτειών. είναι ήδη διαθέσιμο για τοποθέτηση σε αυτοκίνητα, ενώ έχει βρει το δρόμο του και σε καινούρια μοντέλα, ως μέρος του στάνταρ ή του προαιρετικού εξοπλισμού. Όπως θα δείτε και εσείς στο video που ακολουθεί, το trailer δεν εξαφανίζεται εντελώς, με το περίγραμμά του να παραμένει, ώστε ο οδηγός να έχει επίγνωση της θέσης του επί του οδοστρώματος.

Διαβάστε επίσης – Brembo Sensify: Με τεχνητή νοημοσύνη η επόμενη γενιά φρένων

Εκτός από την ανεμπόδιστη προς τα πίσω θέα που προσφέρει στον οδηγό που ρυμουλκεί κάποιου είδους trailer ή τροχόσπιτο, το ηλεκτρονικό σύστημα της Continental προσφέρει τις υπηρεσίες του και κατά τη διάρκεια του παρκαρίσματος. Με αυτόν τον τρόπο οι ελιγμοί και οι μανούβρες είναι πλέον μια διαδικασία πιο εύκολη από ποτέ, αφού πλέον δεν υπάρχει εμπόδιο που να μην μπορεί να το δει ο οδηγός.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.