Η Coral A.E. επεκτείνει τις δραστηριότητές της τώρα και στην Κροατία

Η Coral A.E. ολοκληρώνει τη συμφωνία για τη συμμετοχή της στην εταιρεία APIOS d.o.o. που δραστηριοποιείται στην αγορά της Κροατίας.

Βρείτε μας στο

H Coral A.E. ανακοίνωσε και επίσημα την ολοκλήρωση της συμφωνίας για τη συμμετοχή της στις δραστηριότητες της APIOS d.o.o. στην Κροατία, αποκτώντας το 75% των μετοχών της.
Η APIOS d.o.o. ιδρύθηκε το 2009 και δραστηριοποιείται στη λιανική και χονδρική εμπορία υγρών καυσίμων στην Κροατία. Διαθέτει 26 πρατήρια υγρών καυσίμων με μερίδιο αγοράς 3%.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας, η εταιρεία θα μετονομαστεί σε Coral CROATIA d.o.o.
Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Coral έχει προχωρήσει σε μακροχρόνια συμφωνία χρήσης σημάτων (trademark license agreement) με τη Shell Brands International B.V. για τη χρήση του σήματος Shell στην αγορά της Κροατίας. Η αξία της συναλλαγής ανέρχεται σε 11,2 εκατ. Ευρώ.

Με την εξαγορά αυτή η Coral A.E. ενισχύει περαιτέρω τη θέση της στην αγορά των Βαλκανίων, λειτουργώντας πρατήρια με το σήμα Shell και στην αναπτυσσόμενη αγορά της Κροατίας.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr