Η δοκιμή πρόσκρουσης που προβλημάτισε – Ηλεκτρικό 3.175 κιλών σε μπαριέρα (+video)

Απίστευτο! Το ηλεκτρικό pick-up ξήλωσε την προστατευτική μπαριέρα κυριολεκτικά σαν να ήταν χάρτινη. Δείτε το εντυπωσιακό video...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
δοκιμή πρόσκρουσης

Μήπως η έλευση της ηλεκτροκίνησης πρέπει να οδηγήσει στην αναβάθμιση κάποιον συστημάτων ασφαλείας. Πάμε να δούμε ένα εντυπωσιακό video, αλλά και τι μας λένε οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Νεμπράσκα-Λίνκολν, που πραγματοποίησαν την δοκιμή.

Δείτε επίσης: Οι Γερμανοί καινοτόμησαν ξανά – Πρώτο crash test μεταξύ ηλεκτρικών (+video)

Όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί, το αμερικανικό Rivian R1T συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με μία τυπική μπαριέρα που βρίσκεται στο οδικό δίκτυο των Η.Π.Α. Ταχύτητα σύγκρουσης ήταν τα 96 χλμ./ώρα και το ηλεκτρικό pick-up ζυγίζει 3.175 κιλά. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό, με το μεταλλικό εμπόδιο να μην αλλοιώνει καθόλου την πορεία του οχήματος.


Οι ερευνητές ανέφεραν ξεκάθαρα ότι σύντομα πρέπει να γίνει αλλαγή στα συστήματα προστασίας εκατέρωθεν του οδοστρώματος. Δεν είναι απλά το βάρος των αυτοκινήτων που σε οχήματα ίδιων διαστάσεων μπορεί να είναι ακόμα και κατά 50% πιο αυξημένο. Είναι και το κέντρο μάζας που βρίσκεται πιο χαμηλά συγκριτικά με οχήματα που φέρουν θερμικό μοτέρ.

Οι ερευνητές τόνισαν πως σε πρόσφατο πείραμα με Tesla, το αυτοκίνητο σήκωσε την μπαριέρα και πέρασε από κάτω. “Υπάρχει επείγουσα ανάγκη να αντιμετωπιστεί αυτό το ζήτημα. Όσο αυξάνεται το ποσοστό των ηλεκτρικών οχημάτων στο δρόμο, αυξάνεται και το ποσοστό των ατυχημάτων”, δήλωσε ο Cody Stolle, βοηθός διευθυντής του Midwest Roadside Safety Facility.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.