Η εφαρμογή της Volvo που βοηθάει οδηγούς plug-in υβριδικών

Νέες πληροφορίες μπορούν να λαμβάνουν και να επεξεργάζονται πλέον οι οδηγοί των plug-in Volvo, που τους βοηθούν να βελτιώσουν τις υβριδικές "επιδόσεις" τους.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Volvo on Call εφαρμογή

Η Volvo προχώρησε στην αναβάθμιση της εφαρμογής Volvo on Call και πρόσθεσε μια νέα σειρά από πληροφορίες για τους οδηγούς των Plug-in μοντέλων της που μπορούν να τους βοηθήσουν να αξιοποιήσουν καλύτερα τα υβριδικά συστήματα κίνησης των μοντέλων της.

Με τις επιπρόσθετες λειτουργίες και πληροφορίες η Volvo θέλει να ευαισθητοποιήσει και να ενθαρρύνει του οδηγούς των plug-in μοντέλων να τα φορτίζουν πλήρως και να οδηγούν αμιγώς ηλεκτρικά όσο το δυνατόν περισσότερο. Οι άνθρωποι της σουηδικής εταιρίας θέλουν παράλληλα να τους ενημερώσουν με έμμεσο τρόπο για τα οφέλη που προσφέρουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αλλά και η βιώσιμη κινητικότητα.

Η νέα βελτιωμένη εφαρμογή της Volvo δείχνει στους οδηγούς την απόσταση που έχουν καλύψει αμιγώς ηλεκτρικά, την κατανάλωση σε ρεύμα αλλά και σε βενζίνη, μεταξύ άλλων παραμέτρων. Αργότερα μέσα στη χρονιά και σύμφωνα με τη Volvo οι πληροφορίες που προσφέρει η εφαρμογή θα εμπλουτιστούν περαιτέρω και οι οδηγοί θα ενημερώνονται και για το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα αναφορικά με τις εκπομπές CO2 αλλά και τα χρήματα που γλιτώνουν χρησιμοποιώντας μόνο τους ηλεκτροκινητήρες.

“Θέλουμε η εφαρμογή Volvo On Call να κάνει πιο εύκολη τη ζωή του χρήση και να δημιουργήσει μια πιο προσωπική εμπειρία…καθώς το αυτοκίνητο γίνεται ολοένα και πιο διασυνδεδεμένο, η δυναμική αυτής της εφαρμογής αυξάνεται και εμείς σκοπεύουμε να την κάνουμε με το πέρασμα του χρόνου ένα μέρος της Volvo εξίσου σημαντικό με το ίδιο το αυτοκίνητο.”, αναφέρει χαρακτηριστικά ην επικεφαλής ψηφιοποίησης των Σουηδσών, Ödgärd Andersson.

H αναβαθμισμένη εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη και στις 47 χώρες που προσφέρεται η υπηρεσία Volvo on Call και αφορά κατόχους μοντέλων που έχουν κατασκευαστεί με βάση τις πλατφόρμες SPΑ και CMA από το 2015 και έπειτα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]