Η ευχή του Κώστα Στεφανή στο σβήσιμο της επετειακής τούρτας του TractioN (+video)

Κώστας και Μάνος Στεφανής βρέθηκαν στο Breakfast @Star και έσβησαν την επετειακή τούρτα των 25 ετών με τον Κώστα να εύχεται...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το TractioN ξεκινά αυτή την Κυριακή 26 Νοεμβρίου τη νέα τηλεοπτική σεζόν του, η οποία αν μη τι άλλο είναι… επετειακή! Και αυτό γιατί φέτος κλείνει 25 χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα και στον δρόμο (όχι στο studio) όπως αρέσκεται να τονίζει ο Κώστας Στεφανής (δείτε εδώ το επίσημο trailer).

Ο τελευταίος, μαζί και με τον Μάνο Στεφανή βρέθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή Breakfast @Star για να μιλήσουν για τη νέα σεζόν, ενώ τους περίμενε και μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς έσβησαν τα κεράκια μιας… επετειακής τούρτας 25 ετών!

Μάλιστα ο Κώστας έκανε και μια… ιδιαίτερη ευχή την οποία συμμερίστηκε και ο Μάνος! Δείτε πιο κάτω ολόκληρο το video με στιγμές της εκπομπής αλλά και την ιδιαίτερη αυτή στιγμή!


tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]