Η εταιρεία που έγραψε ιστορία: Πρώτη νίκη με ηλεκτρικό στον πιο σκληρό αγώνα του κόσμου

Το ηλεκτρικό αγωνιστικό κατέκτησε τον απαιτητικό αγώνα των περίπου 7.900 χιλιομέτρων! Δείτε την εταιρεία που έγραψε ιστορία...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Audi RS Q e-tron

Η Audi έγραψε ιστορία! Για πρώτη φορά, ένα πρωτότυπο χαμηλών εκπομπών ρύπων με ηλεκτρική κίνηση, μπαταρία υψηλής τάσης και μετατροπέα ενέργειας, όπως είναι το Audi RS Q e-tron, κατακτά το δυσκολότερο ράλι στον κόσμο.

Οι Ισπανοί Carlos Sainz/Lucas Cruz εξασφάλισαν την πρώτη νίκη της Audi στο Ράλι Ντακάρ μετά από περίπου 7.900 χιλιόμετρα και με προβάδισμα 1 ώρας και 20 λεπτών. Τον θρίαμβο της Audi ολοκλήρωσαν οι Mattias Ekström/ Emil Bergkvist που επίσης πέρασαν τη γραμμή του τερματισμού.


“Συγχαρητήρια στην ομάδα της Audi Sport για τη νίκη στο Ράλι Ντακάρ”, δήλωσε ο Gernot Döllner, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της AUDI AG. “Η Audi έθεσε για άλλη μια φορά ένα ορόσημο στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Η νίκη στο δυσκολότερο ράλι στον κόσμο με ηλεκτροκίνητο σύστημα μετάδοσης κίνησης είναι ένα τεχνολογικό επίτευγμα και δείχνει το δρόμο για το ηλεκτρικό μας μέλλον”.

Το Audi RS Q e-tron διαθέτει ηλεκτρικό σύστημα τετρακίνητης μετάδοσης κίνησης. Η παροχή ενέργειας εξασφαλίζεται από μια μπαταρία υψηλής τάσης και έναν μετατροπέα ενέργειας που λειτουργεί με reFuel, διασφαλίζοντας 60% μείωση των εκπομπών CO2, σε σύγκριση με τα συμβατικά καύσιμα.

7.883 “σκληρά” χιλιόμετρα!
Αρκετές ειδικές διαδρομές άνω των 400 χιλιομέτρων, δύο μαραθώνιες διαδρομές με περιορισμένο ή και καθόλου σέρβις, καθώς και 4.600 χρονομετρημένα χιλιόμετρα χαρακτηρίζουν το φετινό Ράλι Ντακάρ των συνολικά 7.883 χιλιομέτρων. Οι απότομοι δρόμοι με γκρεμούς και χαλίκια, αλλά και οι πανύψηλες σειρές από αμμόλοφους στην περιοχή Empty Quarter της Αραβικής Χερσονήσου δυσκόλευσαν σε απίστευτο βαθμό το έργο των ομάδων. Ο Carlos Sainz, ο οποίος στα 61 του χρόνια έχει διαγράψει μία καριέρα στα ράλι εδώ και περίπου τέσσερις δεκαετίες, μαζί με τον Lucas Cruz ήταν για οκτώ ημέρες στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης από τις δώδεκα συνολικά ειδικές διαδρομές.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.