Η εταιρεία που κάνει τα αεροσκάφη…. υδρογονοκίνητα!

Οι "πράσινες" πτήσεις με αεροσκάφη που καίνε υδρογόνο είναι ήδη γεγονός! Υπάρχει μία εταιρεία, όμως, που αναλαμβάνει την μετατροπή παλαιότερων...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
υδρογόνο

Το υδρογόνο είναι ένα καύσιμο που ήδη απασχολεί πολλές εταιρείας της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Ωστόσο, δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό τον τομέα, μιας και η χρήση του βρίσκει εφαρμογή και σε άλλους τομείς, όπως για παράδειγμα στα αεροσκάφη.

Δείτε επίσης: Το αφεντικό της Toyota οδήγησε το αγωνιστικό Yaris υδρογόνου (+video)

Αυτή τη φορά, θα γνωρίσουμε μία εταιρεία που αναλαμβάνει την εγκατάσταση συστήματος σε αεροπλάνα, προκειμένου να καταναλώνουν υδρογόνο και να είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Πίσω από το εν λόγω εγχείρημα βρίσκεται η εταιρεία ZeroAvia, με έδρα στις Η.Π.Α. και την Μεγάλη Βρετανία, η οποία έχει δημιουργήσει έναν υδρογονοκίνητο κινητήρα για αεροσκάφη που ονομάζεται ZA600 και αποδίδει 600 kW.


To εν λόγω μοτέρ είναι ιδανικό για την μετατροπή επιβατικών αεροσκαφών με χωρητικότητα 9 έως 19 θέσεις. Οι δοκιμές του κινητήρα έχουν ήδη ολοκληρωθεί, με την εταιρεία να πραγματοποιεί πρόσφατα πτήση ρεκόρ φτάνοντας στα 5.000 πόδια, πετώντας για περίπου 20 λεπτά. Ο κινητήρας ZA600 είναι μόνο η αρχή, μιας και σύντομα η εταιρεία θα λανσάρει τον ZA2000 για αεροσκάφη με χωρητικότητα 40 έως 80 χλμ. και αυτονομία περίπου 700 μίλια.

Ενδιαφέρον έχει ήδη εκδηλωθεί από αεροπορικές που θέλουν να γίνουν πιο οικολογικές χωρίς να αλλάξουν τον στόλο τους. Μία εξ’ αυτών είναι η Surcar Airlines, η οποία κατέχει υδροπλάνα που μεταφέρουν ταξιδιώτες στα Κανάρια Νησιά. H μεγαλύτερη παραγγελία μέχρι στιγμής έχει γίνει από την “American Airlines”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.