Η εταιρεία που παράγει αυτοκίνητα… πριν χτίσει το εργοστάσιο!

Δείτε ποια εταιρεία ξεκίνησε την εικονική παραγωγή σε εργοστάσιό της που δεν έχει χτιστεί ακόμη!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ο όμιλος της BMW προήγαγε τον σχεδιασμό ενός εργοστασίου σε νέα επίπεδα, θέτοντας νέο ορόσημο στην ψηφιοποίηση της παραγωγής αυτοκινήτων. Περισσότερα από δύο χρόνια νωρίτερα από την επίσημη έναρξη της παραγωγής μαζικής κλίμακας, η κατασκευή οχημάτων βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη στο μελλοντικό εργοστάσιο του Ντέμπρετσεν, στον εικονικό κόσμο.

Αυτό είναι το πρώτο εργοστάσιο του BMW Group που σχεδιάστηκε και επικυρώθηκε εντελώς εικονικά. Η πρωτοποριακή και καινοτόμος φιλοσοφία σχεδιασμού υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Nvidia, με την πραγματική έναρξη παραγωγής στο μελλοντικό εργοστάσιο του Ντέμπρετσεν να έχει προγραμματιστεί για το 2025.

Η κατασκευή του εργοστασίου έχει μόλις ξεκινήσει και η νέα εγκατάσταση προορίζεται για την παραγωγή της επόμενης γενιάς των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων του BMW Group, της Neue Klasse.


Το BMW Group υιοθετεί την ψηφιακή προσέγγιση για την επικύρωση και τη βελτιστοποίηση σύνθετων συστημάτων παραγωγής σε όλο το δίκτυο παραγωγής του, χρησιμοποιώντας το NVIDIA Omniverse Enterprise, μια πλατφόρμα για την κατασκευή και τη λειτουργία τρισδιάστατων βιομηχανικών εφαρμογών metaverse.

Αυτές οι εφαρμογές θα συμβάλλουν στην εκτέλεση προσομοιώσεων ψηφιακών διδύμων σε πραγματικό χρόνο με στόχο τη βελτιστοποίηση των διατάξεων, της ρομποτικής και των συστημάτων logistics, εικονικά. Το Omniverse θα επεκταθεί σε όλο το δίκτυο προϊόντων της BMW σε όλο τον κόσμο.

“Η εικονικοποίηση και η τεχνητή νοημοσύνη επιταχύνουν και βελτιώνουν τον προγραμματισμό μας. Με τα διάφορα συστήματα σχεδιασμού ενοποιημένα σε ένα ψηφιακό δίδυμο, οι ομάδες μας σε όλο τον κόσμο μπορούν πλέον να συνεργάζονται σε πραγματικό χρόνο και να λαμβάνουν αποφάσεις ταχύτερα και σε πιο στέρεες βάσεις», εξήγησε ο Milan Nedeljkovic, μέλος του δ.σ. της BMW AG, ενώ πρόσθεσε ότι αυτό καθιστά τους Βαυαρούς πιο γρήγορους και αποτελεσματικούς, ενώ μειώνεται και το κόστος.

Οι ειδικοί μηχανικοί και σχεδιαστές των δύο εταιρειών – ηγέτες και οι δύο στους αντίστοιχους τομείς τους – συνεργάστηκαν στενά για να βοηθήσουν την BMW να κατασκευάσει εφαρμογές Omniverse που ανταποκρίνονται στις ειδικές απαιτήσεις του BMW Group. Η φιλοσοφία εικονικού σχεδιασμού για το νέο εργοστάσιο οχημάτων θεωρείται πλέον πρότυπο για όλες τις μελλοντικές διαδικασίες σχεδιασμού στο BMW Group.

Το NVIDIA Omniverse διευκολύνει τη συνεργασία μεταξύ διαφορετικών τοποθεσιών και χρονικών ζωνών και υποστηρίζει τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό δομών, συστημάτων παραγωγής και διαδικασιών σε ένα εντελώς νέο τεχνολογικό επίπεδο. Λειτουργεί ως “πιλοτήριο”, προσφέροντας γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στους κόσμους ψηφιακού σχεδιασμού της BMW.

Το Omniverse θα βελτιώσει επίσης τις ψηφιακές λειτουργίες – ένα κρίσιμο στάδιο με το οποίο ήδη ασχολούνται οι ομάδες του BMW Group και της NVIDIA. Στο μέλλον, αυτό θα επιτρέπει τον εντοπισμό των λειτουργικών βλαβών μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και έτσι θα αποφεύγονται μεγαλύτερες διακοπές στην παραγωγή.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]