Η FCA Greece προσφέρει δωρεάν τεχνικό έλεγχο με άρωμα… άνοιξης

Η FCA Greece ανακοίνωσε το Spring Check Up 2019, πρόγραμμα δωρεάν τεχνικού ελέγχου που προσφέρεται από τη Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales των Alfa Romeo, Fiat, Abarth και Fiat Professional

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Μπορεί η άνοιξη να άργησε φέτος, ωστόσο βρισκόμαστε αισίως στα μέσα Απριλίου. Η Fiat Chrysler Automobiles (FCA) Greece την υποδέχεται με το δωρεάν Spring Check Up 2019, το οποίο έχει αναλάβει η επίσημη μάρκα After Sales της εταιρείας, Mopar. Το εν λόγω πρόγραμμα αποτείνεται σε όλους τους κατόχους οχημάτων Alfa Romeo, Fiat, Abarth και Fiat Professional. Περιλαμβάνει δωρεάν τεχνικό έλεγχο σε 15 καίρια σημεία του αυτοκινήτου, όπως το σύστημα πέδησης ή τα επίπεδα των υγρών του κινητήρα. Επιπλέον, παρέχεται διαγνωστικός έλεγχος μέσω ειδικών εργαλείων σε άλλα συστήματα του οχήματος.

Το Spring Check Up 2019 προσφέρεται μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της FCA Greece, από τις 15 Απριλίου έως τις 15 Ιουνίου. Οι άνθρωποι της αντιπροσωπείας θέλησαν να προσφέρουν μια χρήσιμη υπηρεσία, σε μια περίοδο του χρόνου που κατεξοχήν, ετοιμαζόμαστε για ταξίδι. Άλλωστε, η άνοιξη και το καλοκαίρι είθισται να αποτελούν τις περιόδους που σχεδιάζουμε τις, μεγαλύτερης ή μικρότερης έκτασης, αποδράσεις μας από την καθημερινότητα.


Πέραν του δωρεάν τεχνικού ελέγχου που προαναφέραμε, η FCA Greece προχωρά σε ακόμη μια προσφορά, στο πλαίσιο των αναγκών της εποχής. Όσοι επισκεφθούν το εξουσιοδοτημένο δίκτυο επισκευαστών της μάρκας, θα μπορούν να προβούν και σε service κλιματιστικού, στην τιμή των 29 ευρώ. Σε αυτό το ποσό, περιλαμβάνονται αλλαγή φίλτρου, απολύμανση, εργασία και ΦΠΑ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

E-mail: [email protected]