Έρχονται και άλλοι “γάμοι” μεταξύ κατασκευαστών το 2020

Η ένωση των PSA και FCA αποτελεί το μεγάλο γεγονός της χρονιάς και το νέο έτος δεν αποκλείεται να δούμε και άλλες συγχωνεύσεις, σύμφωνα με τους αναλυτές.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Stellantis Group PSA-FCA συγχώνευση

Ο κόσμος των τεσσάρων τροχών βρίσκεται μπροστά σε μια πρωτοφανή εποχή για τα δεδομένα του, στην αυγή της ηλεκτροκίνησης, και οι συγχωνεύσεις και οι συχνές συνεργασίες μεταξύ των κατασκευαστών αποτελούν μια από τις απτές αποδείξεις.

Σύμφωνα με αναλυτές του κλάδου της αυτοκινητοβιομηχανίας, οι γάμοι μεταξύ των κατασκευαστών θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται και στο άμεσο μέλλον. H ένωση των Groupe PSA και Fiat Chrysler Automobiles δημιούργησε φέτος τον 4ο μεγαλύτερο κατασκευαστή παγκοσμίως και ίσως αυτή η ένωση γιγάντων να μην είναι και η τελευταία.

Αυτή η συγχώνευση δείχνει την ανάγκη που έχουν οι κατασκευαστές να δημιουργήσουν οικονομίες κλίμακας, στην μετάβαση στην ηλεκτρική εποχή και να μείνουν την ίδια στιγμή ανταγωνιστικοί ως εταιρίες.


Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν αναλύσει οι ερευνητές της GlobalData οι συνεργασίες και οι συγχωνεύσεις μεταξύ των κατασκευαστών θα συνεχιστούν και το 2020, με τον ανταγωνισμό να γίνεται ολοένα και πιο έντονος μεταξύ τους. Άλλο φετινό και χαρακτηριστικό παράδειγμα συνεργασίας είναι η ανακοίνωση του Volvo Group για την επικείμενη συνεργασία του με την Isuzu Motors στο τομέα των επαγγελματικών οχημάτων. Μέρος της στρατηγικής συμφωνίας αφορά την πώληση της UD Trucks στην Isuzu, έναντι του ποσού των 2,1 δισ. ευρώ.

Άλλοι παράγοντες που θα συντελέσουν σε αυτό είναι ο αυστηρότερος έλεγχος στο κόστος παραγωγής, η μεταμόρφωση που συντελείται αναφορικά με τις λύσεις και τις υπηρεσίες στην κινητικότητα αλλά και στην εσωτερική αναδιάρθρωση που επιχειρούν πολλές εταιρίες αυτή τη περίοδο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]