Η Ford φροντίζει τα κατοικίδια στα αυτοκίνητα με νέα λειτουργία

Πατέντες που είδαν το φως της δημοσιότητας θέλουν τη Ford να αναπτύσσει νέες απομακρυσμένες λειτουργίες για τα αυτοκίνητα της με στόχο και το... ευ ζην των κατοικίδιων που μας περιμένουν" στο αυτοκίνητο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Πατέντα λειτουργία για κατοικίδια στο αυτοκίνητο2022

Περισσότερη ηρεμία μυαλού αλλά και μεγαλύτερη ασφάλεια για τα ίδια τα κατοικίδια που περιμένουν τους ιδιοκτήτες τους μέσα σε ένα αυτοκίνητο θέλει να προσφέρει η Ford, η οποία φαίνεται να εξελίσσει νέες λειτουργίες απομακρυσμένου ελέγχου για τα αυτοκίνητα της. Άλλωστε η Ford έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι δεν αμελεί καθόλου τους τετράποδους φίλους μας έχοντας ενσωματώσει στα μοντέλα της ανάλογα αξεσουάρ, όπως είναι για παράδειγμα η ράμπα για να μπορούν να ανεβαίνουν στο πορτμπαγκάζ.

Διαβάστε επίσης – Ford: Νέες τεχνολογίες ασφάλειας για τα αυτιά του οδηγού (+video)

Σύμφωνα και με πατέντες που είδαν το φως της δημοσιότητας και κατατέθηκαν από την αμερικάνικη εταιρεία στο αρμόδιο γραφείο των Ηνωμένων Πολιτειών, η Ford έχει στα σκαριά μια λειτουργεία που ονομάζει “Pet Mode”, κάτι αντίστοιχο με το “Dog Mode” που έχει παρουσιάσει και η Tesla.


Η νέα λειτουργία που φαίνεται να βρίσκεται στα σκαριά θα ελέγχεται από τα κλειδιά ενός οχήματος και θα δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχο του οχήματος να την ενεργοποιεί όταν το θεωρεί απαραίτητο, για παράδειγμα όταν ένα κατοικίδιο βρίσκεται πολλή ώρα στο αυτοκίνητο σε ένα πάρκινγκ.

Με το πάτημα ενός κουμπιού το εν λόγω αυτοκίνητο θα κατεβάζει αυτόματα και ελαφρώς τα παράθυρα του, ενώ θα μπορεί να ρυθμίζει ανάλογα και την ηλιοροφή τους στην περίπτωση που και η τελευταία αποτελεί μέρος του εξοπλισμού. Θα μπορεί παράλληλα να απενεργοποιεί τις κλειδαριές στις πόρτες αλλά και τα κουμπιά των παραθύρων ώστε ένα σκύλος να μην μπορεί να τα ανοίξει κατά λάθος.

Διαβάστε επίσης – Νέο Ford Ranger: “Φορτωμένο” με έξυπνες και πρακτικές λύσεις (+video)

Η νέα λειτουργία θα είναι διαθέσιμη για απομακρυσμένο έλεγχο και μέσω smartphone, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο στις επιμέρους αλλαγές που θέλει να πραγματοποιήσει ο κάτοχος στο αυτοκίνητο, αλλά και περισσότερες επιλογές, όπως είναι για παράδειγμα η ανάκλιση των καθισμάτων, ώστε να υπάρχει περισσότερος διαθέσιμος χώρος στην καμπίνα.

Οι πατέντες αναφέρουν ακόμη και τη δυνατότητα παροχής νερού (!) στους τετράποδους φίλους μας, ενώ η παρουσία του ζώου μέσα στο αυτοκίνητο θα ελέγχεται από τους αισθητήρες πίεσης που βρίσκονται στα καθίσματα. Με αυτούς τους αισθητήρες το σύστημα θα μπορεί να ενεργοποιείται ακόμη και αυτόματα, αν εντοπιστεί η παρουσία ζώου μέσα στην καμπίνα, σύμφωνα και με τις πιο πρόσφατες σχετικές ρυθμίσεις που έχει κάνει ο κάτοχος του μοντέλου της Ford. Θα μπορεί επίσης να απενεργοποιείται αν τεθεί σε λειτουργία κατά λάθος. Το όλο σύστημα φαντάζει ως μια εξαιρετική ιδέα που μένει να δούμε αν και πότε θα περάσει στην παραγωγή.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.