Η γερμανική μάρκα που διπλασίασε την εγγύησή της

Την επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης για ολόκληρη την γκάμα των επιβατικών της μοντέλων ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία της Volkswagen, με άμεση ισχύ.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Volkswagen

Ειδικότερα και σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση, η Kosmocar-Volkswagen, όντας απόλυτα πεπεισμένη για την αξιοπιστία των προϊόντων της και έχοντας ως στόχο την ακόμη μεγαλύτερη ικανοποίηση των πελατών της και σε επίπεδο υπηρεσιών μετά την πώληση, επεκτείνει την εργοστασιακή εγγύηση για όλα τα επιβατικά Volkswagen στα 4 χρόνια ή έως τα 80.000 χλμ. -όποιο έρθει πρώτο.

Διαβάστε επίσης: Είναι ένα από τα δημοφιλέστερα B-SUV στην Ελλάδα. Δείτε πόσο κοστίζει

Η επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης για ολόκληρη την γκάμα επιβατικών Volkswagen βρίσκεται ήδη σε ισχύ από τις αρχές του 2024 με την ελληνική αντιπροσωπεία να τονίζει ότι με αυτό τον τρόπο θέλει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη σχέση εμπιστοσύνης και ασφάλειας που έχει με τους ήδη αλλά και τους εν δυνάμει πελάτες της.


Διαβάστε επίσης: Το πρώτο Volkswagen Golf γίνεται 50 ετών!

Η ελληνική αντιπροσωπεία θέλει τέλος, να “θωρακίσει” την επένδυσή των ενδιαφερόμενων στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει μέσω του επίσημου Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων και Συνεργατών Service Volkswagen.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.