Η Honda παρουσιάζει το πρώτο διηπειρωτικό “Light Jet” του κόσμου (+video)

Επανάσταση στον τομέα των μικρών αεροσκαφών κάνει η Honda παρουσιάζοντας το HondaJet 2600, το οποίο είναι ικανό να διανύσει έως 5.000 χλμ...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
HondaJet 2600

Η σχέση της Honda με τον τομέα της αεροναυπηγικής δεν είναι μία νέα είδηση, άλλωστε στο παρελθόν έχουμε παρουσιάσει κι άλλα αεροσκάφη της ίδιας εταιρείας, όπως για παράδειγμα το πολυτελές HondaJet Elite S. Αυτή τη φορά, όμως, η ιαπωνική εταιρεία παρουσιάζει το πρώτο “Light Jet” (ελαφρύ αεροσκάφος) που θα είναι σε θέση να εκτελεί διηπειρωτικά ταξίδια. Ας γνωρίσουμε, λοιπόν, το νέο HondaJet 2600!

Διαβάστε επίσης: Το αεροπλάνο της Honda στους ουρανούς της Ιαπωνίας

Ξεκινώντας από το δυνατό του στοιχείο, που δεν είναι άλλο από την αυτονομία, το HondaJet 2600 είναι το πρώτο μικρό αεροσκάφος στον κόσμο που μπορεί να διανύσει 2.625 ναυτικά μίλια, δηλαδή 4.861 χιλιόμετρα. Επιπλέον, είναι κατασκευασμένο ώστε να οδηγείται από έναν πιλότο, με αποτέλεσμα να έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην αυτοματοποίηση διαδικασιών εντός του πιλοτηρίου.


Η καμπίνα του HondaJet 2600 μπορεί να μεταφέρει έως και 11 επιβάτες, ενώ υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τρόποι προσαρμογής των καθισμάτων. Η δε αντοχή της, είναι επαρκής για ταξίδια ακόμα και σε υψόμετρο 6.393 ποδιών (1.939 μέτρα).

Πέρα, όμως, από τις κορυφαίες ικανότητες συγκριτικά με το μέγεθός του, το HondaJet 2600 είναι σε θέση να μειώσει τις εκπομπές άνθρακα έως και 20% σε σύγκριση με τα παραδοσιακά “Light Jets” που προσφέρει ο ανταγωνισμός. Ταυτόχρονα, ένα από τα πιο δυνατά του στοιχεία είναι η οικονομία καυσίμου που το καθιστά 40% πιο αποδοτικό από αντίστοιχα αεροσκάφη.

“Με το HondaJet 2600, το οποίο επιτρέπει διηπειρωτική πτήση, προσφέρει νέο επίπεδο άνεσης και μειώνει δραστικά τις εκπομπές CO2, εισάγουμε μια νέα γενιά επαγγελματικών αεροσκαφών”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της Honda Aircraft, Michimasa Fujino.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.