Η Honda υποδέχεται το καλοκαίρι με προσφορές

Η Honda ανακοίνωσε μια σειρά από καλοκαιρινές προωθητικές ενέργειες για τα μοντέλα της, με το όφελος για τους υποψήφιους αγοραστές να φτάνει έως 1.500 ευρώ

Βρείτε μας στο

Το νέο της προωθητικό πρόγραμμα, έδωσε στη δημοσιότητα η Honda. Η ελληνική αντιπροσωπεία της μάρκας, ανακοίνωσε μια σειρά από οφέλη, για όσους επιθυμούν να αγοράσουν ένα νέο μοντέλο της έως τις 10 Ιουλίου 2019.

Όσοι επιλέξουν να αγοράσουν ετοιμοπαράδοτα Civic ή CR-V, θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από συγκεκριμένες παροχές, στις εκδόσεις που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Επιπλέον, οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα νέο μοντέλο της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας, με 3+2 χρόνια επέκταση εγγύησης και 5 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια Honda Assist, σε συνεργασία με την S.B.A.I. Mondial Assistance.

Παράλληλα, η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. συνεχίζει το “οικογενειακό” πρόγραμμα της μάρκας. Μέσω του Honda Family, όποιος έχει στην κατοχή του αυτοκίνητο της εταιρείας, εξασφαλίζει δωρεάν ασφάλεια για ένα χρόνο τόσο για τον ίδιο, όσο και για όποιο μέλος της οικογένειάς του επιλέξει να αγοράσει ένα νέο αυτοκίνητο της μάρκας.

Τέλος, η Honda προσφέρει όφελος έως 1.500 ευρώ, για συγκεκριμένα πλαίσια των Civic 5dr, HR-V και CR-V.

mm
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

E-mail: ndouzinas@traction.gr