Η Hyundai Ελλάς στο συνέδριο ThinkBiz Academy 2024

Δυναμική ήταν η συμμετοχή του ομίλου Autohellas στο φετινό πολυσυνέδριο επιχειρηματικότητας από νέους για νέους ThinkBiz Academy που πραγματοποιήθηκε στο Γκάζι.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ThinkBiz Academy Hyundai Ελλάς 2024

Για 8η συνεχή χρονιά, το πολυσυνέδριο ThinkBiz Academy προσέφερε στους συμμετέχοντες μια ξεχωριστή εμπειρία με τον όμιλο Autohellas να αγκαλιάζει τη διοργάνωση και να συμμετέχει ως μεγάλος σπόνσορας του forum οργανώνοντας ομιλίες, workshop και networking στο Career Agora της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Έγινε το ετήσιο Συνέδριο Δικτύου Hyundai 2024

Το συνέδριο “ThinkBiz Academy 2024: Unravelling the Unknown” πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στα τέλη Απριλίου 2024, στον εμβληματικό χώρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων.


Το συνέδριο παρουσιάστηκε πιο ανανεωμένο από ποτέ και προσέφερε στους συμμετέχοντες μια ξεχωριστή εμπειρία ξετυλίγοντας το κουβάρι του αγνώστου με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε το ηλεκτρικό που διακρίθηκε με τον τίτλο του Παγκόσμιου Αυτοκινήτου

Δύο παράλληλα stages, πάνω από 30 ομιλητές και trainers, ένα ειδικά διαμορφωμένο Career Agora, μοναδικά workshops και πολλές εξωτερικές δραστηριότητες πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία κατά τη διάρκεια του διημέρου.

Η Hyundai Ελλάς, μέλος του Ομίλου Autohellas, στήριξε τη διοργάνωση και με τη συνδρομή του Κώστα Στεφανή ανέδειξαν την αναγκαιότητα της μείωσης των τροχαίων ατυχημάτων και της σωστής χρήσης των καινοτόμων συστημάτων ασφαλείας και συνδεσιμότητας των οχημάτων.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Κώστας αφηγούμενος σημαντικές στιγμές της καριέρας του έκανε σαφές στους νεαρούς συμμετέχοντες πόσο σημαντικό είναι να διαθέτουν σωστή αντίληψη και ικανότητες να διαχειριστούν το ρίσκο της οδήγησης σε πρακτικό επίπεδο και την αξία της σωστής εκτίμησης των συνθηκών του δρόμου.

Ο Κώστας δεν παρέλειψε να τονίσει τις δυνατότητες που προσφέρουν τα σύγχρονα αυτοκίνητα στον οδηγό τους, όπως είναι για παράδειγμα το Hyundai i10, το οποίο φέρει μια σειρά από “έξυπνες” τεχνολογίες ασφάλειας και υποβοήθησης και το προηγμένο σύστημα συνδεσιμότητας και τηλεματικής Bluelink της Hyundai που αναβαθμίζει συνολικά την εμπειρία οδήγησης μέσω της απόλυτης σύνδεσης του οδηγού με το αυτοκίνητό του.

Παράλληλα, η Hyundai Ελλάς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Τεχνόπολης παρουσίασε το Hyundai i10 στους συμμετέχοντες φοιτητές στο forum δίνοντάς τους και τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε έναν καινοτόμο διαγωνισμό δημιουργίας περιεχομένου.

Ανάμεσα στις πολυάριθμες συμμετοχές, αυτή που ξεχώρισε για την πρωτοτυπία, τη δημιουργικότητα και την απήχηση στο κοινό βραβεύθηκε μετά το τέλος της διοργάνωσης και ο νικητής θα απολαύσει ένα διήμερο στο Ναύπλιο για δύο άτομα με το Hyundai i10.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.