Η Hyundai “λύνει” τα χέρια όσων δυσκολεύονται στο παρκάρισμα (+video)

Αρκεί να βρεις μία θέση που να χωράει το Hyundai! Από εκεί και πέρα, η διαδικασία γίνεται πολύ πιο εύκολα με τη νέα τεχνολογία των Κορεατών...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Hyundai

Η στάθμευση του αυτοκινήτου παράλληλα με τον δρόμο είναι μία διαδικασία που δυσκολεύει πάρα πολύ τους νέους οδηγούς. Η θυγατρική εταιρεία της Hyundai, με το όνομα Hyundai Mobis, έρχεται να λύσει το πρόβλημα μέσω μίας νέας τεχνολογίας που ονομάζεται e-Corner System. Λέτε να την δούμε στα αυτοκίνητα του μέλλοντος;

Απάντηση στο παραπάνω ερώτημα δεν μπορούμε να δώσουμε για την ώρα. Ωστόσο, η τεχνολογία αποκαλύφθηκε στο κοινό μέσω μίας επίδειξης με “πρωταγωνιστή” το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Ioniq 5, κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES του Λας Βέγκας. Μέσα από το video που ακολουθεί, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πως λειτουργεί η συγκεκριμένη τεχνολογία και γιατί κάνει το παρκάρισμα κυριολεκτικά… παιχνιδάκι!

Ουσιαστικά, μέσω του εν λόγω συστήματος και οι τέσσερις τροχοί του αυτοκινήτου έχουν την δυνατότητα να στρίψουν κατά 90 μοίρες. Κάπως έτσι, το “πειραματικό” Hyundai Ioniq 5 ήταν σε θέση να κάνει τέσσερις κινήσεις που δεν μπορεί ένα συμβατικό αυτοκίνητο. Η πρώτη ονομάζεται “Grab Turn”, είναι ιδανική για παρκάρισμα, μιας και επιτρέπει στο όχημα να κινείται… σαν τον κάβουρα.

Η δεύτερη ονομάζεται “Zero Turn” και επιτρέπει αναστροφή σε χώρο που θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί. Ακολουθεί η “Diagonal Driving” που κινεί το αυτοκίνητο διαγωνίως, ενώ η τέταρτη κίνηση είναι η “Pivot Turn”, όπου στρίβουν μόνο οι πίσω τροχοί.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.