Η ιαπωνική μάρκα στην οποία υποκλίνεται το αφεντικό της Alfa Romeo

"Αυτή η εταιρεία είναι το σημείο αναφοράς μας όσον αφορά στην ποιότητα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Jean-Philippe Imparato της Alfa Romeo...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Αφεντικό Alfa Romeo

Ο CEO της Alfa Romeo μας έχει απασχολήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα, μιας και οι φράσεις του πολλές φορές γίνονται αιτίες έντονου σχολιασμού. Στο παρελθόν τον είχαμε δει να εξαπολύει “καρφιά” έναντι άλλων εταιρειών λέγοντας ότι… εμείς δεν πουλάμε iPad με ρόδες, όπως μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Αυτή τη φορά, δείχνει την συμπάθειά του προς μία εταιρεία και αυτή δεν είναι άλλη από την Lexus.

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα η νέα Alfa Romeo Tonale. Δείτε πόσο κοστίζει!

Πώς το έκανε αυτό; Ασφαλώς με μία δήλωση σε πρόσφατη εκδήλωση που σαν κύριο θέμα της είχε τη νέα Alfa Romeo Tonale. O CEO της ιταλικής εταιρείας, Jean-Philippe Imparato, δήλωσε ότι το σημείο αναφοράς για την ποιότητα θεωρεί πως είναι η Lexus.


Σίγουρα πρόκειται για ένα άκρως κολακευτικό σχόλιο για την ιαπωνική εταιρεία, ενώ συμπλήρωσε ότι η νέα Alfa Romeo Tonale δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις υπόλοιπες premium επιλογές της αγοράς.

Υπενθυμίζουμε ότι η νέα Alfa Romeo Tonale είναι ένα “Made in Italy” μοντέλο που τοποθετείται απέναντι σε επιλογές όπως η Mercedes GLA και η BMW X1. Είναι άμεσα διαθέσιμη για παραγγελίες στο Επίσημο Δίκτυο της μάρκας και η τιμή εκκίνησης της έχει οριστεί στα 37.300 ευρώ, έπειτα από προωθητική ενέργεια, όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό μας κείμενο. 

Πηγή: carexpert.com.au

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.