Η ιταλική εταιρεία που “σάρωσε” μέσα στη Γερμανία με τρεις πρωτιές!

Σημαντική διάκριση για τους Ιταλούς που κέρδισαν την πρώτη θέση σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες στα γερμανικά βραβεία "BEST CARS". Οι μεγάλοι νικητές...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Alfa Romeo

To να κάνει μία εταιρεία το απόλυτο χατ-τρικ και στις τρεις κατηγορίες των γερμανικών βραβείων “Best Cars Awards” που παίρνει μέρος… είναι κάτι πολύ σπάνιο. Αυτή τη φορά, η Alfa Romeo το κατάφερε, κερδίζοντας τριπλή διάκριση μέσα στη Γερμανία. Πάμε να δούμε σε ποιες κατηγορίες του γερμανικό περιοδικού “auto motor und sport” διακρίθηκε!

Δείτε επίσης: Δοκιμάζουμε το ανανεωμένο, τετρακίνητο, ιταλικό SUV με 210 diesel ίππους

Οι αναγνώστες του γερμανικού περιοδικού απένειμαν στις Alfa Romeo Tonale, Alfa Romeo Giulia και Alfa Romeo Stelvio τις κορυφαίες θέσεις στις αντίστοιχες κατηγορίες τους. Για την Giulia, αυτήν ήταν η έβδομη νίκη στην κατηγορία των μεσαίων sedan, ενώ οι Tonale και Stelvio κατέκτησαν για πρώτη φορά διάκριση στις κατηγορίες “Compact και Large SUV” αντίστοιχα.


Επιπλέον, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Giulia κέρδισε το 21,5% των ψήφων της κατηγορίας, ενώ οι Tonale και Stelvio διακρίθηκαν ανάμεσα σε 34 και 45 μοντέλα αντίστοιχα.

Όσο για τα βραβεία “Best Cars Awards 2024”, πραγματοποιήθηκαν για 48η φορά και συνολικά συμμετείχαν 455 οχήματα από 13 διαφορετικές κατηγορίες. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι πρόκειται για έναν από τους σημαντικούς θεσμούς της αυτοκίνησης στη Γερμανία.

Πηγή: media.stellantis.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.