Η Jaguar I-Pace στην εκδήλωση για τον εορτασμό των γενεθλίων της Βασίλισσας Ελισάβετ

Η Βρετανική Κατοικία, με αφορμή την εκδήλωση για τον εορτασμό των γενεθλίων της Βασίλισσας Ελισάβετ, άνοιξε τις πόρτες της και υποδέχτηκε την Jaguar I-Pace.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

H Πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου Κέιτ Σμιθ υποδέχθηκε στη Βρετανική Κατοικία φίλους και συνεργάτες για τον εορτασμό των γενεθλίων της Βασίλισσας Ελισάβετ (αποτελούν επίσημο εορτασμό και εθνική εορτή του Ηνωμένου Βασιλείου) τα οποία φέτος συνέπεσαν και με τα 80 χρόνια παρουσίας του Βρετανικού Συμβουλίου στην Ελλάδα. 

Εκτός από εξέχοντες προσκεκλημένους, το παρόν έδωσε και η Jaguar I-Pace, σε μία ιδιαίτερη χρονιά και για αυτό, καθώς είναι εδώ και μερικούς μήνες το “Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς”.

Η φετινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στα 80 χρόνια παρουσίας του Βρετανικού Συμβουλίου στην Ελλάδα και στη συμβολή του στην οικοδόμηση σχέσεων φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των δύο λαών.


Στον χαιρετισμό της η Πρέσβης Κέιτ Σμιθ δήλωσε μεταξύ άλλων «σε αυτές τις οκτώ δεκαετίες, δίχως υπερβολή, οι δεσμοί Ελλήνων και Βρετανών, σε προσωπικό, ακαδημαϊκό, επαγγελματικό επίπεδο, δεν θα ήταν τόσο ισχυροί και γόνιμοι, χωρίς την καίρια συμβολή του Βρετανικού Συμβουλίου. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, το Βρετανικό Συμβούλιο φέρνει σ’ επαφή εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους με τη κουλτούρα, την επιστήμη, τις τέχνες και βεβαίως τη γλώσσα της χώρας μου. Και με όλα αυτά καταφέρνει κάτι παραπάνω: δημιουργεί δεσμούς, ανοίγει ορίζοντες, καλλιεργεί το ενδιαφέρον και – τολμώ να πω – την αγάπη ανάμεσα στις δυο μας χώρες.»

Η Πρέσβης συνέχισε την ομιλία της κάνοντας αναφορά στο ελληνικό στοιχείο της Jaguar I-Pace, τονίζοντας την ελληνική συμβολή στο σχεδιασμό του κινητήρα, στον οποίο συμμετείχε ο Έλληνας Δρ Αλέξης Μιχαηλίδης.

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τον μεγάλο αριθμό εξαιρετικά ταλαντούχων και καινοτόμων Ελλήνων που είτε δουλεύουν στον τομέα της πανεπιστημιακής έρευνας, είτε μεταφέρουν τα αποτελέσματά της στις βρετανικές επιχειρήσεις. Η παρουσία και η συμβολή τους είναι τεράστια και το αναγνωρίζουμε και ελπίζουμε ότι η εμπειρία που αποκτούν τώρα στη Βρετανία θα ωφελήσει και την Ελλάδα είτε μέσω διμερών συνεργασιών, είτε με την επιστροφή τους στην πατρίδα, όταν το αποφασίσουν.»

Για την ιστορία να πούμε πως η Jaguar I-Pace είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της βρετανικής μάρκας και εκτός από τον τίτλο “Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς” έχει κερδίσει και τον τίτλο “Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς”. Η συνολική ισχύς του είναι 400 ίπποι, η ροπή του 696 Nm και η αυτονομία του φτάνει στα 415 με 470 χιλιόμετρα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]