Η καταδίωξη μίας BMW M4 ολοκληρώνεται… με καρφιά! (+video)

Εντυπωσιακά πλάνα! Η κινηματογραφική καταδίωξη της BMW M4 διήρκεσε αρκετά λεπτά. Το τέλος, όμως, ήρθε με τα άκρως αποτελεσματικά καρφιά!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW M4

Άλλη μία εντυπωσιακή καταδίωξη μας έρχεται από την άλλη απέναντι πλευρά του Ατλαντικού. Αυτή τη φορά, θύμα ήταν ο οδηγός της BMW M4, με την σημαντικά υψηλότερη ισχύ συγκριτικά με το περιπολικό να μην ήταν αρκετή για να ξεφύγει. Το εντυπωσιακό video που θα δούμε αναρτήθηκε από τις τοπικές αρχές!

Το συμβάν έλαβε χώρα στην κομητεία Φορσάιθ της Τζόρτζια στις 14 Δεκεμβρίου. Το video ξεκινά με το περιπολικό να ακολουθεί την BMW M4, αν και το γερμανικό μοντέλο απομακρυνόταν συνεχώς. Χαρακτηριστικά, ο αστυνομικός ανέφερε ότι στον αυτοκινητόδρομο ανέπτυξε ταχύτητα που άγγιζε τα 232 χλμ./ώρα, αλλά η BMW εξακολουθούσε να απομακρύνεται.

Η αρχή του τέλους γίνεται στο στιγμιότυπο 1.38, όπου άλλος αστυνομικός πετάει τα καρφιά και “τραυματίζει” το εμπρός ελαστικό της BMW M4. Από εκεί και πέρα, τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα και η καταδίωξη έληξε, ευτυχώς χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Ο 22χρονος οδηγός κατηγορείται πλέον επειδή αγνόησε το σήμα της αστυνομίας, αλλά και για την υπερβολική ταχύτητα.


tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.