Η κατηγορία που επιλέγουν οι Έλληνες – Ποιο είναι το αγαπημένο τους καύσιμο;

"Εκτόξευση" ταξινομήσεων και τον Αύγουστο! Πάμε να δούμε ποια κατηγορία επιλέγουν οι Έλληνες, αλλά και ποιο καύσιμο είναι το δημοφιλέστερο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ταξινομήσεις

Με την ολοκλήρωση του 9μήνου (Ιανουάριος-Σεπτέμβριος), ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων προχώρησε στην δημοσίευση των στοιχείων της αγοράς και τα αποτελέσματα είναι πέρα για πέρα θετικά. Συγκριτικά με το διάστημα Ιανουάριος-Σεπτέμβριος του 2022, καταγράφεται μία αύξηση της τάξης του 26%, ενώ τα νέα επιβατικά αυτοκίνητα έφτασαν τα 104.516 στον απόλυτο αριθμό (82.936 πέρυσι).

Δείτε επίσης: Δοκιμάζουμε το γερμανικό SUV που “έκαψε” 1,9 λτ. βενζίνης στα 100 χλμ. 

Πάμε και στις επιμέρους κατηγορίες, με την δημοφιλέστερη στην Ελλάδα στους πρώτους 8 μήνες να είναι αυτή των B-Segment (τα supermini τα λεγόμενα) με ποσοστό 27,4%. Ακολουθεί η κατηγορία B-SUV με ποσοστό 25,4%, ενώ λίγο πιο πίσω βρίσκονται τα μεγαλύτερα C-SUV που έφτασαν στο 20,8%. Αξιοσημείωτο είναι επίσης και το γεγονός ότι συνολικά όλα τα SUV έχουν φτάσει να καλύπτουν το 54,1% του συνόλου της αγοράς.


Τι καύσιμο προτιμούν οι Έλληνες;
Στην πρώτη θέση για το πρώτο 9μηνο του 2023 βρίσκεται η βενζίνη με ποσοστό 43,2%. Ακολουθούν τα υβριδικά με 29,9%, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκονται τα πετρελαιοκίνητα με 13,7%. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι τα Plug-In υβριδικά και τα ηλεκτρικά είναι από τις κατηγορίες που κατέγραψαν αύξηση, με το ποσοστό να φτάνει στο 10,5% (+3,4% συγκριτικά με το ίδιο διάστημα του 2022).

Πηγή: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.