Η κατηγορία που “σαρώνει” στην Ελλάδα – Τι έδειξαν οι ταξινομήσεις τριμήνου

Κατέγραψε αύξηση 4,6% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 και ξεπέρασε τα supermini! Δείτε την κατηγορία που λάτρεψε η ελληνική αγορά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Β-SUV

Στην ελληνική αγορά, παραδοσιακά τα supermini ήταν η δημοφιλέστερη κατηγορία. Κάτι τέτοιο, άλλαξε για πρώτη φορά το 2023, όπου στην κορυφή προτιμήσεων του ελληνικού κοινού πέρασαν τα B-SUV. Το ίδιο σκηνικό εμφανίζεται και στο πρώτο τρίμηνο του 2024, με τα μικρά SUV να βρίσκονται και πάλι στην πρώτη θέση.

Δείτε επίσης: Το sedan των Κινέζων με 6ετή εγγύηση και ισχύ έως 530 ίππους – Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα

Πιο αναλυτικά, τα στοιχεία του ΣΕΑΑ έδειξαν πως η δημοφιλέστερη κατηγορία στο πρώτο τρίμηνο του 2023 ήταν τα B-SUV, καταλαμβάνοντας μερίδιο αγοράς της τάξης του 30,5% (ένα στα τρία νέα αυτοκίνητα είναι B-SUV). Συγκριτικά με το ίδιο διάστημα του 2023, καταγράφηκε μία αύξηση κατά 4,6%.


Τη δεύτερη θέση ασφαλώς καταλαμβάνουν τα supermini μοντέλα με μερίδιο αγοράς 26,2%, τα οποία ωστόσο κατέγραψαν μείωση μεριδίου αγοράς στο πρώτο τρίμηνο κατά 4,5%. Η πρώτη τριάδα όσον αφορά στις κατηγορίες των αμαξωμάτων ολοκληρώνεται με τα μεγαλύτερα C-SUV μοντέλα που κατέχουν το 19,3% της ελληνικής αγοράς.

“Σαρώνουν” τα υβριδικά – Χάνει έδαφος το diesel
Πέρα από τις κατηγορίες, ενδιαφέρον έχει να δούμε τι συμβαίνει και με τα “καύσιμα” που επιλέγουν οι Έλληνες. Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2024, η βενζίνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή με 40,5% (μείωση κατά 3,7%), ενώ στην δεύτερη θέση συναντάμε τα υβριδικά που κυριολεκτικά “σαρώνουν” με 37,3%. Τρίτο καύσιμο έρχεται το diesel με μερίδιο αγοράς 10,6% και τη μεγαλύτερη μείωση (κατά -6%) συγκριτικά με το ίδιο διάστημα την προηγούμενη χρονιά.

Πηγή: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.