Η Lamborghini Aventador GT της Liberty Walk Evo που κλέβει την παράσταση

Η ιαπωνική Liberty Walk ασχολείται εκ νέου με την Lamborghini Aventador GT και φτιάχνει γι' αυτήν ένα body kit που την μετατρέπει σε μαχητικό... εδάφους-εδάφους.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lamborghini Aventador Liberty Wlak bodykit

Η Lamborghini Aventador GT Evo είναι από μόνη της ένα άκρως εντυπωσιακό supercar. Όπως όμως με όλα τα ωραία έτσι και με τις βελτιώσεις, πάντα υπάρχει αυτό το “παραπάνω” που μπορεί να κάνει ένα αυτοκίνητο, αν όχι πιο όμορφο, τουλάχιστον σαφώς πιο εντυπωσιακό.

Αν και οι σχεδιαστικές αλλαγές που φέρνει μαζί του το bodykit της Liberty Walk είναι εκτεταμένες, το ιταλικό supercar καταφέρνει να κρατήσει σε μεγάλο βαθμό την ταυτότητα του, με τα έξτρα και έντονα σε ανάγλυφο αεροδυναμικά βοηθήματα να προσθέτουν περισσότερες δώσεις “κακίας”.

Διαβάστε επίσης: Zyrus LR1200 Strada. Μια Lamborghini βγαλμένη από το “Fast and Furious”! (+video)

Το kit των Ιαπώνων περιλαμβάνει νέο καπό αλλά και νέο προφυλακτήρα με σαφώς μεγαλύτερα σπόιλερ και σπλίτερ, αεροδυναμικά πτερύγια στις δύο άκρες του εμπρός προφυλακτήρα, μεγαλύτερους θόλους για τους τροχούς εμπρός και πίσω, τεράστια αεροτομή στο πίσω μέρος που στηρίζεται στους νέους θόλους και φυσικά πλήρως ανασχεδιασμένο πίσω προφυλακτήρα που ενσωματώνει στη σχεδίαση του έναν τεράστιο διαχύτη.

Το πίσω μέρος είναι και εκείνο που συνολικά έχει δεχτεί και τις πιο έντονες διαφοροποιήσεις, στις οποίες περιλαμβάνονται και τα πτερύγια της αεροτομής αλλά και το ανασχεδιασμένο κάλυμμα του κινητήρα. Στο κιτ περιλαμβάνεται και η εξάτμιση που βλέπετε στις φωτογραφίες, η οποία σύμφωνα με τη Liberty Walk είναι απαραίτητη καθώς οι εκτεταμένες αλλαγές δεν επιτρέπουν την τοποθέτηση της στάνταρ.

Διαβάστε επίσης: Το αυτοκίνητο που αντέγραψε ακόμη και η… Ferrari

Το LB-Silhouette Works bodykit, όπως ονομάζεται, θα κατασκευαστεί σε μόλις 20 σετ και σύμφωνα με την αμερικάνικη ιστοσελίδα carscoops είναι το τελευταίο που θα κατασκευάσουν οι Ιάπωνες για την Aventador GT Evo. Τιμή εκκίνησης, ανάλογα με τα υλικά που έχουν επιλεχθεί τα 78.650 ευρώ μαζί με τα έξοδα αποστολής.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr