Η Lamborghini επιλέγει μουσική για τους κινητήρες της. Αφιερωμένο! (+video)

Τη δική της λίστα με μουσική που ταιριάζει γάντι με τα μοντέλα της και τον ήχο που παράγουν οι κινητήρες τους δημιούργησε η Lamborghini και την διαθέτει στο κοινό.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Η μουσική της Lamborghini για τους κινητήρες της 2022

Ο ήχος που παράγουν οι κινητήρες από την Sant’Agata ακούγεται σαν μουσική στα αυτιά των φίλων των τεσσάρων τροχών, με την Lamborghini να είναι ένας από τους ελάχιστους κατασκευαστές ο οποίος φημίζεται για τα δικά του ξεχωριστά “ακούσματα”.

Διαβάστε επίσης – Lamborghini Diablo: Διάβολος ετών 31!

Η μουσική μπορεί να ταιριάξει με τους αγαπημένους μας ήχους και βασιζόμενη σε αυτό η Lamborghini έφτιαξε μια λίστα τραγουδιών η οποία θεωρεί ότι ταιριάζει ιδανικά με τους ήχους που παράγουν οι κινητήρες της και είναι αυτό που χρειάζεται κανείς για να απολαύσει την βόλτα του ακόμη περισσότερο.

Για να πετύχουν τον στόχο τους οι Ιταλοί ανάλυσαν τους ήχους που παράγουν οι κινητήρες των supercars που κατασκευάζουν και επέλεξαν μια σειρά από τραγούδια για τον καθένα, τα οποία «συντονίζονται» με τον χαρακτηριστικό ήχο των μοτέρ τους.

Η ανάλυση των τραγουδιών έγινε με τη βοήθεια μαθηματικής φόρμουλας που βοήθησε τους ανθρώπους της Lamborghini να βρουν ποιες από τις βασικές συχνότητες που παράγουν οι κινητήρες τους σε συγκεκριμένες φάσεις λειτουργίας ταιριάζουν με εκείνες που ακούγονται σε συγκεκριμένα τραγούδια.

Διαβάστε επίσης – Lamborghini Countach: Στο σφυρί ένα project που δεν τελείωσε ποτέ!

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ιταλοί οι βασικές αυτές συχνότητες αφορούν στη λειτουργία του κινητήρα στο ρελαντί, στις 4.000 σ.α.λ. αλλά τις στροφές όπου παράγεται η μέγιστη ισχύς. Για παράδειγμα, για τον V12 κινητήρα της Lamborghini αυτές οι συχνότητες είναι τα 92,5, τα 98 και τα 103,3 Hz αντίστοιχα.

Το ταίριασμα των τραγουδιών έγινε φυσικά και με τη βοήθεια ενός ειδικού του χώρου, του Ιταλού μουσικού παραγωγού Alex Trecarichi με τον Mario Mautone, επικεφαλής μηχανικό ήχου της Lamborghini να αναφέρει: “Μια από τις πτυχές στην οποία δίνω μεγάλη προσοχή είναι η τραχύτητα του ήχου που ξεχωρίζει την Lamborghini από τους υπόλοιπους κατασκευαστές. Είναι αυτή η ωμή μεταλλική αντήχηση που ενσωματώνεται έπειτα στην ψυχοακουστική εμπερία, την χημική και συναισθηματική αντίδραση στο ηχητικό κύμα που ο εγκέφαλός μας “μεταμορφώνει” σε θετικά συναισθήματα και αναμνήσεις”.

Η πρώτη λίστα με 24 τραγούδια που δημιούργησε η Lamborghini για τα μοτέλα της αφορά τον V12 κινητήρα της και είναι ήδη διαθέσιμη, ενώ θα δημιουργήσει άλλες δύο, επίσης με 24 τραγούδια η κάθεμια: μία για τον ατμοσφαιρικό V10 της Huracan και μία για τον V8 με τα δύο turbo που φέρει η Urus. Η playlist της Lamborghini είναι διαθέσιμη στο Spotify και μπορείτε να την βρείτε και να την ακούσετε εδώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.