Η Lamborghini Huracan EVO RWD Spyder σε γραμματόσημο

Νέα συνεργασία ανακοίνωσε η Lamborghini, η οποία θα αποτελέσει την αφορμή για να δημιουργήσει μία νέα σειρά γραμματόσημων με τα αυτοκίνητά της.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

H νέα Lamborghini Huracan EVO RWD Spyder την οποία μπορείτε να δείτε εδώ και να διαβάσετε τα πάντα για αυτήν, διατίθεται πλέον και σε… ψηφιακό γραμματόσημο.

Και αυτό γιατί η ιταλική μάρκα ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Bitstamps και μέσω αυτής θα δημιουργήσει μια συλλογή από ψηφιακά γραμματόσημα που θα μπορεί κανείς να συλλέξει μέσω ειδικής εφαρμογής.

Όπως λοιπόν αντιλαμβανόμαστε, το γραμματόσημο της νέας Lamborghini Huracan EVO RWD Spyder είναι το πρώτο από μία σειρά γραμματόσημων τα οποία θα είναι διαθέσιμα εν καιρώ. Θα μου πείτε “τι συλλεκτική αξία έχει ένα ψηφιακό γραμματόσημο;”… και όχι άδικα.

Εδώ σημειώνεται λοιπόν πως το ψηφιακό γραμματόσημο της νέας Huracan EVO RWD Spyder, αγοράζεται και μπορεί να μεταπωληθεί αργότερα στην ειδική πλατφόρμα, ενώ η αυθεντικότητά του εξασφαλίζεται από την τεχνολογία Blockchain.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο γραμματόσημο, το οποίο είναι και το πρώτο της σειράς, όπως γράψαμε και πιο πάνω, θα κυκλοφορήσει σε 20.000 μονάδες και είναι ακριβώς αυτό που βλέπετε και στην πιο πάνω εικόνα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr