Η Lexus ροκάρει με την δική της κιθάρα Fender (+video)

Fender Lexus LC Stratocaster ονομάζεται η ηλεκτρική κιθάρα που παρουσίασε η Lexus σε συνεργασία με το διάσημο Αμερικανό κατασκευαστή.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Fender Lexus LC Stratocaster ηλεκτρική κιθάρα

H Fender Lexus LC Stratocaster φέρει την υπογραφεί του Ron Thorn, του “Takumi” της διάσημης αμερικάνικης εταιρίας κατασκευής ηλεκτρικών κιθάρων και θα παραχθεί σε μόλις 100 αντίτυπα έναντι του ποσού των 5.185 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο Lexus “γεννήθηκε” πριν από τη Lexus!

Εκτός από την υψηλότατη ποιότητα κατασκευής, αυτό που κάνει την Fender Lexus LC Stratocaster να ξεχωρίζει είναι η μπλε μεταλλική μπογιά της “Structural Blue”, με την έμπνευση να προέρχεται από την πεταλούδα Morpho. Η ίδια μπογιά χρησιμοποιείται και στα μοντέλα της Lexus και χρειάστηκε ούτε λίγο ούτε πολύ 15 χρόνια για να την εξελίξει η ιαπωνική εταιρία και να την εφαρμόσει στην παραγωγή των μοντέλων της.


Φυσικά για την χειροποίητη κατασκευή ο Ron Thorn χρησιμοποίησε ό,τι καλύτερο παράγει η Fender σε περιφερειακά, ενώ τα κουμπιά είναι κατασκευασμένα από μασίφ αλουμίνιο σε σχέδιο που θυμίζει εκείνα που μπορεί να βρει κανείς στο εσωτερικό ενός Lexus LC, για τον έλεγχο του ηχοσυστήματος της Mark Levinson. Ανάμεσα στα highlights είναι και το pickguard που έχει κατασκευαστεί από υψηλής ποιότητας ανθρακονήματα.

Δείτε επίσης – Video Lexus: 4,6 δευτερόλεπτα οδήγησης που θα σου “ανοίξουν” τα μάτια

Δείτε τις λεπτομέρειες της νέας ηλεκτρικής κιθάρας της Lexus που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Fender στο ακόλουθο video, όπου θα έχετε και την ευκαιρία να την ακούσετε σε “δράση”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.