Η μάρκα με το δικό της νησί στο Fortnite

Hypnopolis ονομάζεται το νησί της BMW στο δημοφιλές διαδικτυακό video game Fortnite όπου κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του και ο Car Creator των Βαυαρών.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW Hypnopolis Fortnite 2023

Το BMW Group προωθεί με συνέπεια τον μετασχηματισμό και την ψηφιοποίηση της αυτοκινητοβιομηχανίας και θέτει και πρότυπα στο gaming και τις ψηφιακές εμπειρίες προσεγγίζοντας έτσι και την επόμενη γενιά οδηγών.

Διαβάστε επίσης: To BMW Group επενδύει στην εξέλιξη μπαταριών με νέο κέντρο

Με το νησί “Hypnopolis”, το οποίο μπορούν να εξερευνήσουν οι παίκτες του Fortnite, το BMW Group δημιούργησε μια εικονική πόλη του μέλλοντος. Η πλοκή επικεντρώνεται γύρω από τη νέα BMW iX2 και επιφυλάσσει διάφορες προκλήσεις για τους gamers.


Ως μια φανταστική πόλη που συνδυάζει τη φουτουριστική τεχνολογία και τη φύση, το “Hypnopolis” ενσαρκώνει το καινοτόμο και βιώσιμο όραμα του BMW Group. Τα σημαντικότερα αρχιτεκτονικά τοπόσημα του BMW Group, όπως το αρχηγείο της εταιρείας, γνωστό και ως “Four Cylinder”, το BMW Welt και το Μουσείο BMW, ενσωματώνονται αρμονικά στον περίτεχνα σχεδιασμένο εικονικό κόσμο ανάμεσα σε ουρανοξύστες, πλωτές γέφυρες και χώρους πρασίνου.

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα οι plug-in υβριδικές BMW Σειρά 5 – Δείτε πόσο κοστίζουν

O Stefan Ponikva, Αντιπρόεδρος του τμήματος Επικοινωνίας & Εμπειρίας Μάρκας BMW. δήλωσε μεταξύ άλλων: :Το νησί μας στο διαδικτυακό βιντεοπαιχνίδι Fortnite ανοίγει νέες ευκαιρίες διαλόγου με target groups της επόμενης γενιάς και ζωντανεύει τη μάρκα στα χέρια των παικτών. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η BMW είναι η πρώτη μάρκα η οποία προσφέρει στους παίκτες την ευκαιρία να εξατομικεύσουν ένα ψηφιακό όχημα στο Fortnite:.

Παγκόσμια πρεμιέρα του Car Creator για την BMW iX 2 στο Fortnite
Το αποκορύφωμα της επίσκεψης στο Hypnopolis είναι το Car Creator, το οποίο βρίσκεται κάτω από τον διπλό κώνο στο BMW Welt και ξεκλειδώνεται με την ολοκλήρωση διαφόρων προκλήσεων. Η δυνατότητα δημιουργίας ενός οχήματος σε περιβάλλον gaming αποτελεί παγκόσμια πρεμιέρα στο Fortnite, καθιστώντας την BMW την πρώτη μάρκα που επιχειρεί κάτι τέτοιο στο συγκεκριμένο video game. Η μοναδική αυτή εμπειρία επιτρέπει στους παίκτες να σχεδιάσουν τη νέα BMW iX2 σύμφωνα με τις προσωπικές τους προτιμήσεις.

Κατά το λανσάρισμα του Hypnopolis στις 4 Οκτωβρίου 2023, η νέα BMW iX2 θα εξακολουθεί να εμφανίζεται ως καμουφλαρισμένο πρωτότυπο στο Car Creator με τους παίκτες να μπορούν σε πρώτη φάση να επιλέξουν μέσα από μια περιορισμένη παλέτα χρωμάτων, ζαντών ή περιεχομένου πορτμπαγκάζ που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το παιχνίδι. Μετά την παρουσίαση στις 11 Οκτωβρίου 2023, τα χρώματα, οι ζάντες και οι επιλογές εσωτερικού για τη νέα BMW iX2 θα είναι τότε επίσης διαθέσιμα στο Car Creator.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.