Οι μάρκες που “googlαρε” περισσότερο ο κόσμος το 2021!

Αυτές είναι οι εταιρείες αυτοκινήτου που κυριάρχησαν στις αναζητήσεις του κοινού στο Διαδίκτυο τη χρονιά που μας πέρασε. Ποια ήταν η πιο δημοφιλής ως αναζήτηση το 2021;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Για μία ακόμη φορά η ιστοσελίδα Compare The Market, από την Αυστραλία, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της έρευνας της σχετικά με τον κατασκευαστή που το παγκόσμιο κοινό έψαξε περισσότερο τη χρονιά που μας πέρασε.

Σύμφωνα και με τα στοιχεία που παρουσίασε η μάρκα που έψαξε περισσότερο ο κόσμος το 2021 ήταν η Toyota, η οποία βρέθηκε στην κορυφή των αναζητήσεων της Google σε 47 από τις 154 χώρες που εξέτασε η αυστραλιανή ιστοσελίδα. Μάλιστα ο ιαπωνικός κολοσσός αντιπροσώπευε το 31% επί του συνόλου των αναζητήσεων, ένα εντυπωσιακό νούμερο, το οποίο όμως είναι χαμηλότερο από το 34,8% του 2020. Λιγότερες κατά οχτώ είναι και οι χώρες σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά που είχαν φτάσει στις 55.

Διαβάστε επίσης – Έρευνα: Γιατί ακριβαίνουν τα αυτοκίνητα;

Όπως και πέρσι, στη δεύτερη θέση των αναζητήσεων βρέθηκε η BMW, παίρνοντας την “πρωτιά” σε 29 χώρες, πέντε λιγότερες σε σχέση με το 2021. Οι Βαυαροί κονταροχτυπιούνται με τους Ιάπωνες στην έρευνα της Compare The Market τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχοντας πάρει μια φορά την πρώτη θέση το 2019, ενώ βρίσκονται στη δεύτερη τις υπόλοιπες τρεις.

Σταθερά στην τρίτη θέση εμφανίζεται η Mercedes με τη γερμανική εταιρεία να αυξάνει μάλιστα σημαντικά τις χώρες όπου είχε τις περισσότερες αναζητήσεις από τις 15 στις 23.

Σημαντικά υψηλότερα σε σχέση με το 2020 βρέθηκε η Audi, με τη γερμανική εταιρεία να σκαρφαλώνει τρεις θέσεις και να παρουσιάζεται 4η το 2021 βγαίνοντας πρώτη στις αναζητήσεις σε υπερδιπλάσιες χώρες.

Διαβάστε επίσης – Κλοπές στην Ευρώπη: Στην 5η θέση η Ελλάδα

Την πρώτη πεντάδα έκλεισε η Kia, η οποία παρέμεινε στις δημοφιλέστερες αναζητήσεις, καθώς βρέθηκε μόλις μία θέση χαμηλότερα σε σχέση με το 2019.

Για να εξάγουν τα αποτελέσματα της έρευνας τους οι άνθρωποι της ιστοσελίδας Compare The Market χρησιμοποίησαν τα δεδομένα της Google που προσφέρονται μέσω της υπηρεσίας Google Trends. Σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές και για πρώτη φορά η ιστοσελίδα συμπεριέλαβε σε αυτά και την Tesla, με την υποσημείωση ότι η Google Trends δεν “αναγνωρίζει” την αμερικάνικη εταιρεία ως “μάρκα οχημάτων”. Παράλληλα αναφέρει ότι τα αποτελέσματα για κάποιες χώρες δεν έχουν συμπεριληφθεί γιατί τα δεδομένα που της αφορούσαν ήταν πολύ περιορισμένα.

Δείτε τους δέκα πρώτους κατασκευαστές που “googlαρε” περισσότερο ο κόσμος το 2021 στον πίνακα που ακολουθεί και συγκρίνετε την κατάταξη με τα τρία προηγούμενα χρόνια.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.