Η μάρκα που κάνει δώρο το CNG ενός χρόνου, με την αγορά ενός μοντέλου της!

Ας δούμε ποια είναι η μάρκα που κάνει δώρο το φυσικό αέριο για έναν χρόνο με την αγορά ενός από τα μοντέλα της διπλού καυσίμου CNG.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Seat ανακοίνωσε το νέο της προωθητικό πρόγραμμα, που αφορά όλα τα μοντέλα της Φυσικού Αερίου και προβλέπει όφελος για τον πελάτη ισάξιο με την κατανάλωση καυσίμου για έναν ολόκληρο χρόνο.

Η Seat, διαθέτει πλήρη γκάμα αυτοκινήτων Φυσικού Αερίου στην αγορά, η οποία έρχεται πλέον να συμπληρωθεί με την έναρξη διάθεσης του νέου Leon, σε 5θυρο και Sportstourer αμάξωμα, το οποίο εφοδιάζεται με τον κινητήρα 1.5 ΤGI ΕVO 130 PS, αρχικά σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο DSG. Οι 3 δεξαμενές φυσικού αερίου του νέου Leon έχουν συνολική χωρητικότητα 17.3 kg και χαρίζουν αυτονομία 440 χλμ. με αποκλειστική χρήση CNG, ενώ το αυτοκίνητο εφοδιάζεται και με ένα ρεζερβουάρ ασφαλείας βενζίνης 9 λίτρων (επίσημα στοιχεία).

Το Φυσικό αέριο σαν καύσιμο εξασφαλίζει άριστη καύση, με αποτέλεσμα 1 kg CNG να αντιστοιχεί σε 1.5 λτ. βενζίνης ή 1.3 λτ. diesel, ενώ οι εκπομπές ΝOx είναι σε κάθε περίπτωση τουλάχιστον 50% χαμηλότερες σε σχέση με τα άλλα καύσιμα.

Η νέα παροχή δωρεάν καυσίμου για έναν χρόνο, έχει υπολογιστεί με μία μέση κατανάλωση φυσικού αερίου για τα 3 μας μοντέλα (Ιbiza, Arona και Leon) 3,5 kg/100 χλμ., για 14.000 χλμ. σε ετήσια βάση και με σημερινή τιμή διάθεσης του φυσικού αερίου στα 0.834/kg.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr