Η μάρκα που “παίζει” χωρίς αντίπαλο στην Ελλάδα – Σχεδόν διπλάσιες πωλήσεις από τη δεύτερη

Μέσα σε πέντε μήνες έχει δημιουργήσει τεράστια διαφορά από την δεύτερη πιο δημοφιλή μάρκα στην Ελλάδα! Δείτε την εταιρεία που "σαρώνει" στην χώρα μας...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota

Λίγο πριν να ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του 2024, το τοπίο στην ελληνική αγορά αρχίζει να ξεκαθαρίζει, με την Toyota να βάζει πλώρη για την κορυφή. Αυτό προκύπτει σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΕΑΑ που δείχνουν την ιαπωνική εταιρεία να βρίσκεται στην κορυφή με σχεδόν διπλάσιες ταξινομήσεις από την δεύτερη Suzuki. Πάμε να δούμε τα στοιχεία πιο αναλυτικά!

Δείτε επίσης: Το νέο C-SUV με την μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος – Ξεκινά κάτω από 20.000 ευρώ

Από την αρχή της χρονιάς μέχρι και τον περασμένο Μάιο, η Toyota έχει ταξινομήσει στην Ελλάδα σχεδόν 10.000 αυτοκίνητα (9.976 για την ακρίβεια). Στην δεύτερη θέση ακολουθεί η Peugeot με 5.494 ταξινομήσεις, ενώ η κορυφαία τριάδα ολοκληρώνεται με την επίσης ιαπωνική Suzuki των 5.443 ταξινομήσεων.


Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Citroen/DS με 4.795 ταξινομήσεις. Ακολουθεί η Hyundai, η οποία ολοκληρώνει την πρώτη πεντάδα με 4.373 αυτοκίνητα μέσα στους πρώτους πέντε μήνες.

Στην εικόνα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το Top-10 της ελληνικής αγοράς. Υπενθυμίζουμε ότι συνολικά έχουν ταξινομηθεί 63.878 αυτοκίνητα από την αρχή της χρονιάς, αριθμός που μεταφράζεται σε μία αύξηση της τάξης του 12,1% συγκριτικά με το ίδιο διάστημα της περασμένης χρονιάς.

Πηγή: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.