Η μάρκα που “σάρωσε” στο πρώτο τετράμηνο του 2024 – Χωρίς αντίπαλο στην Ελλάδα

Άκρως θετικό το πρώτο τετράμηνο για την ιαπωνική εταιρεία, η οποία έχει ήδη "χτίσει" σημαντική διαφορά από τους αντιπάλους της...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota Yaris

Με την ολοκλήρωση του πρώτου τετραμήνου, διαμορφώθηκε στην ελληνική αγορά μία πρώτη “καλή” εικόνα και το μόνο σίγουρο είναι πως η Toyota “βάζει” πλώρη για την κορυφή. Όπως δείχνουν και τα στοιχεία του ΣΕΑΑ, μέσα στους τέσσερις πρώτους μήνες κατάφερε να επικρατήσει των αντιπάλων της. Μάλιστα, “έχτισε” μία πολύ σημαντική διαφορά!

Δείτε επίσης: Το C-SUV με 0% επιτόκιο και 5 χρόνια εγγύηση – Διαθέσιμο και με diesel κινητήρα

Πιο συγκεκριμένα, από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Απρίλιο ταξινομήθηκαν στην χώρα μας 7.748 αυτοκίνητα της Toyota, αριθμός που μεταφράζεται σε μερίδιο αγοράς ύψους 15,5%. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το πρώτο τετράμηνο του 2023, τα αυτοκίνητα που είχε ταξινομήσει η εταιρεία ήταν 5.191 (μερίδιο αγοράς 11,8% πέρυσι – 15,5% φέτος). Συνεπώς, το ξεκίνημά της είναι άκρως θετικό!


Toyota

Στην δεύτερη θέση στο πρώτο τετράμηνο βρίσκεται η Peugeot με 4.572 ταξινομήσεις, ενώ η πρώτη τριάδα ολοκληρώνεται με την Citroen των 4.026 ταξινομήσεων. Πριν πάμε στον αναλυτικό πίνακα, αξίζει να αναφέρουμε πως η Opel από την δεύτερη θέση του πρώτου τετραμήνου του 2023, τώρα βρίσκεται στην έκτη με 3.155 ταξινομήσεις έναντι 4.501 την προηγούμενη χρονιά.

Δείτε επίσης: Τα τρία μοντέλα που “έπιασαν” κορυφή στο πρώτο τετράμηνο – Οι τιμές τους στην Ελλάδα

Στον πίνακα που ακολουθεί θα δείτε πως διαμορφώνεται η πρώτη δεκάδα μέχρι και τον περασμένο Απρίλιο.

Πηγή: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.