Το C-SUV με 0% επιτόκιο και 5 χρόνια εγγύηση – Διαθέσιμο και με diesel κινητήρα

Πλούσια γκάμα με επιλογές κινητήρων για όλες τις ανάγκες! Δείτε το γαλλικό C-SUV που προσφέρεται με άτοκη χρηματοδότηση...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Citroen C5 Aircross

Την ώρα που ο κινητήρας πετρελαίου αφαιρείται από τη γκάμα των περισσότερων μοντέλων, η Citroen διατηρεί την συγκεκριμένη επιλογή. Εξαίρεση δεν αποτελεί ασφαλώς το Citroen C5 Aircross, το γαλλικό μοντέλο της C-SUV κατηγορίας, το οποίο αυτή τη στιγμή προσφέρετια με άτοκη χρηματοδότηση.

Δείτε επίσης: Το B-SUV με επιτόκιο 0,99% και 8ετή εγγύηση – Περιορισμένος αριθμός αυτοκινήτων

0% επιτόκιο με 25% προκαταβολή
Σε ένα περιβάλλον που οι χρηματοδοτήσεις προβληματίζουν λόγω υψηλών επιτοκίων, η ελληνική αντιπροσωπεία της Citroen αφουγκράζεται τις ανάγκες του κοινού και καταργεί τους τόκους, προσφέροντας τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της με άτοκη χρηματοδότηση. Σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση πρόκειται για ένα πρόγραμμα που προσφέρει μεγάλο όφελος στον αγοραστή, καθώς έχει πλέον την δυνατότητα να αποκτήσει άτοκα το μοντέλο της επιλογής του με 25% προκαταβολή και αποπληρωμή σε έως και 48 μηνιαίες δόσεις. Ταυτόχρονα, προσφέρει 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια σε όλη την γκάμα των επιβατικών της μοντέλων.


Citroen C5 Aircross με έως 225 ίππους
Η γκάμα του γαλλικού C-SUV είναι υπερπλήρης, με την βασική έκδοση να φέρει τον 1.2 PureTech των 130 ίππων και να ξεκινά από τα 27.600 ευρώ. Ακολουθεί η υβριδική επιλογή με τους 136 ίππους και το αυτόματο κιβώτιο e-DCT6, η οποία ξεκινά από τα 32.100 ευρώ. Όπως αναφέραμε, δεν απουσιάζει ο diesel κινητήρας που αποδίδει 130 ίππους και συνοδεύεται αποκλειστικά από αυτόματο κιβώτιο. Η τιμή του ξεκινά από τα 35.400 ευρώ.

Κλείνουμε με τις δύο Plug-In υβριδικές εκδόσεις των 180 και 225 ίππων με τιμές εκκίνησης τα 48.100 (έκδοση Max) και 47.600 ευρώ αντίστοιχα (έκδοση Plus). Ακολουθεί ο αναλυτικός τιμοκατάλογος με όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις:

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.