Η μάρκα που βάζει το ChatGPT στα αυτοκίνητά της

Το γνωστό πλέον λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης, το ChatGPT θα ενσωματωθεί σε όλα τα μοντέλα της DS Automobiles που εξοπλίζονται με το σύστημα DS Iris.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ChatGPT στα αυτοκίνητα της DS Automobiles 2023

Το ChatGPT ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του και στον κόσμο των τεσσάρων τροχών με την DS Automobiles να κάνει την αρχή ενσωματώνοντάς το πρώτη στην Ευρώπη στα δικά της μοντέλα.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η νέα έκθεση για Peugeot/Citroen/DS/Opel

Με αυτή την καινοτομία, το λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης συμπληρώνει πλέον τη συνηθισμένη αναγνώριση φυσικής ομιλίας στα μοντέλα της και καθιστώντας τα έναν πραγματικό σύντροφο, αφιερωμένο στις ανάγκες του οδηγού.


Το ChatGPT είναι ένα παραγωγικό μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης. Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιεί γλωσσικά μοντέλα για την κατανόηση και τη δημιουργία μιας φυσικής και ρευστής αλληλεπίδρασης. Μαθαίνοντας από τεράστιες ποσότητες δεδομένων, το ChatGPT μπορεί να απαντήσει σε μια εντυπωσιακή ποικιλία ερωτήσεων και να παρέχει ακριβείς και σχετικές πληροφορίες.

Διαβάστε επίσης: Νέα έκδοση Esprit de Voyage για το DS 3 (+video)

Το σύστημα DS Iris που διατίθεται σε ολόκληρη τη σειρά DS 3, DS 4, DS 7 και DS 9, είναι εμπλουτισμένο με ChatGPT AI για να επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία αλληλεπίδρασης μέσα στο όχημα, εξασφαλίζοντας την πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες, καθώς και τη δυνατότητα να ολοκληρώνουν ένα πλήθος εργασιών.

Χάρη στην ενσωμάτωση αυτού του νέου χαρακτηριστικού, το σύστημα αναγνώρισης φωνής του DS κατά την διάρκεια της οδήγησης αποκτά μια νέα διάσταση, καθώς μετατρέπεται σε ψηφιακό βοηθό αφιερωμένο στην ταξιδιωτική εμπειρία.

Φανταστείτε τα παρακάτω σενάρια: Κατά την διάρκεια της οδήγησης, ρωτάτε το DS Iris τι θα μπορούσατε να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια ενός απογεύματος στο Μπορντό, ή να σας απαριθμήσει τα πιο όμορφα έργα τέχνης που φυλάσσονται στο Μουσείο του Λούβρου, ή να επινοήσει ένα κουίζ για το αγαπημένο σας θέμα ή ακόμη και να δημιουργήσει μια παιδική ιστορία, προσφέροντας μια εντελώς νέα διάσταση στην αλληλεπίδραση μεταξύ του οδηγού και του οχήματος.

Η ενεργοποίηση του συστήματος αποτελεί μια απλή διαδικασία, καθώς χρειάζεται απλώς να μιλήσετε στο DSDS Iris λέγοντας “ok Iris” ή να πατήσετε το ειδικό κουμπί στο τιμόνι. Σε κάθε περίπτωση, η φωνητική αλληλεπίδραση ξεκινά με ασφάλεια, χωρίς να πάρετε τα μάτια σας από το δρόμο ή τα χέρια σας από το τιμόνι.

Η DS Automobiles εγκαινιάζει την πιλοτική φάση “SoundHound AI powered by ChatGPT” στο πλαίσιο της Stellantis για την αξιολόγηση της εμπειρίας των πελατών στα πρώτα 20.000 αιτήματα. Η ενσωμάτωση του ChatGPT στο DS Iris θα προσφέρεται χωρίς επιπλέον κόστος για έξι μήνες, εάν η συνδρομή συναφθεί μεταξύ 19 Οκτωβρίου 2023 και 29 Φεβρουαρίου 2024 για τα DS 3, DS 4, DS 7 και DS 9.

Σε πρώτη φάση θα είναι προσβάσιμη σε πρώτη φάση στη Γαλλία, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία και την Ιταλία, σε κάθε μία από τις γλώσσες αυτών των χωρών.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.